RIISTAKAMERAT

BURREL RIISTAKAMERAT

Burrel -riistakamera on pääasiassa metsästykseen ja luonnon valokuvaukseen käytettävä valvontakamera ulos. Riistakamerat on suunniteltu tallentamaan valokuvia tai videoita automaattisesti liikkeen havaitessaan. Luontokameralla voidaan siis dokumentoida eläinten liikkeitä, erityisesti riistan ja villieläinten toimintaa. Suositut Burrel -riistakamerat soveltuvat erinomaisesti sekä riistan tarkkailuun että omaisuuden valvontaan, joten löydät valikoimasta riistakameran niin metsään kuin mökille.

Lähettävä riistakamera lähettää upeat kuvat ja videot suoraan sähköpostiisi tai Burrel -sovellukseen. Tallentava riistakamera puolestaan tallentaa kuvat ja videot kameraan asetettavalle muistikortille. Burrel-riistakameran asetukset ovat helposti muokattavissa suoraan kamerasta tai etänä Burrel -sovelluksesta. Burrel Tuki -sivustoltamme löydät neuvoja esimerkiksi siihen, miten tehdä Burrel-päivitys tai sovelluksen asennus.

Laajakulmateknologian ansiosta lähettävä riistakamera Burrel S22WA ottaa kuvia entistä laajemmalta alueelta. Burrel S12 HD –mallista on saatavilla 4G-verkossa toimiva PRO-malli ja 2G-verkossa toimiva SMS III-malli.

Burrel-riistakameroiden mukana toimitetaan Burrel by Elisa -laiteliittymä, jonka avulla saat helposti aktivoitua riistakamerallesi liittymän. Valikoimaan kuuluvat lisäksi riistakameran tarvikkeet, joilla saat luontokamerastasi entistä enemmän irti. Burrel on myös hyvä valvontakamera ulkokäyttöön. Osta säänkestävät Burrel-riistakamerat helposti Trackerin verkkokaupasta!