BURREL

BURREL RIISTAKAMERAT JA TARVIKKEET
Burrel valmistaa laadukkaita riistakameroita sekä riistakameratarvikkeita. Burrelin riistakameroiden avulla metsästäjät ja luontoharrastajat voivat kerätä tietoa eläinten liikkeistä, oppia niiden käyttäytymisestä sekä parantaa mahdollisuuksiaan onnistuneeseen eläinten tarkkailuun tai tutkimiseen.

Burrel -riistakamerat ja -riistakameratarvikkeet ovat Suomessa erittäin suosittuja. Riippumatta siitä, onko toiveissasi hankkia hyvä riistakamera riistan tarkkailuun tai vaikka valvontakamera mökille, Burrelin riistakamerat ovat erinomainen valinta vastaamaan tarpeisiisi. Mikäli tarvitset Burrel-riistakameran käyttöohjeita tai muuta tukea laitteisiin, katso sopiva Burrel-käyttöohje Burrel Tuki -sivustoltamme.

Burrelin valikoimasta löytyy sinulle paras riistakamera tai valvontakamera kotiin. Tuotteiden joukossa on sekä lähettäviä että tallentavia riistakameroita, jotka on varustettu erilaisilla ominaisuuksilla. Lähettävä riistakamera, kuten uusimmalla tekniikalla varustettu Burrel S22WA, lähettää puolestaan kuvat ja videot suoraan sähköpostiin tai Burrel+ sovellukseen. Tutustu ja osta tarpeisiisi paras riistakamera sekä Burrelin riistakameratarvikkeet Trackerin verkkokaupasta!

Näytetään kaikki 27 tulosta