Burrel

Osta suositut ja säänkestävät Burrel-riistakamerat helposti verkkokaupastamme. Riippumatta siitä, onko tavoitteenasi löytää riistakamera riistantarkkailuun tai mökille valvontakäyttöön, Burrelin riistakamerat ovat erinomainen valinta vastaamaan tarpeisiisi.

Lähettävä riistakamera on kamera, jolla voit lähettää upeat kuvat ja videot suoraan sähköpostiisi tai Burrel+ -sovellukseen. Tallentava riistakamera taas tallentaa kuvat ja videot kameraan asetettavalle muistikortille. Riistakameran asetukset ovat helposti muokattavissa suoraan kamerasta tai etänä Burrel+ -sovelluksesta.

Valikoimassamme on useita erilaisia kameroita erilaisilla ominaisuuksilla. Laajakulmateknologian ansiosta Burrel S22WA –riistakameralla voit ottaa kuvia entistä laajemmalta alueelta. Burrel S12 HD –mallista on saatavilla 4G-verkossa toimiva PRO-malli ja 2G-verkossa toimiva SMS III-malli. Burrel Edge HD puolestaan on säänkestävä ja edullinen tallentava riistakamera.

Burrel-riistakameroiden mukana toimitetaan Burrel by Elisa laiteliittymä, jonka avulla saat helposti aktivoitua riistakamerallesi liittymän.