Burrel S22WA Brown

279,00 

Varastossa

Burrel S22WA on enemmän kuin pelkkä kamera. Se on takuu mielenrauhasta, sillä se on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen valvonnan etäisille ja vaikeakulkuisille alueille. Tämä teknologiaa ja innovaatioita täynnä oleva kamera tarjoaa erinomaiset havainnointimahdollisuudet, takaa turvallisuuden ja tuo mielenrauhaa erilaisissa ympäristöissä. Burrel S22WA:n laajakulmaisen näkökentän ansiosta se on täydellinen ratkaisu kaikkiin valvontatarpeisiisi, oli kyseessä sitten omaisuuden, metsästysalueiden tai luonnon tarkkailu.

Myynti pakkaus sisältää Burrel S22WA riistakameran, esiasennetun SIM kortin (aktivoitava erikseen), tehoantennin, pikaohjeen sekä kiinnitysvyön.

HUOM! Muistikortti ja virtalähde eivät sisälly tuotepakkaukseen, vaan ne on ostettava erikseen. Vaikka kamera voi lähettää kuvia ilman muistikorttia, kaikkien ominaisuuksien käyttämiseen tarvitaan muistikortti kuten videoiden lähetys.

Uusi Burrel Sovellus

 • Vaivaton hallinta: Burrel-sovelluksen avulla kameroiden asennus on helppoa ja nopeaa. Voit hallinnoida kameran asetuksia etänä mistä tahansa ja milloin tahansa.
 • Nopea ja intuitiivinen galleria: Selaa kuvia ja videoita nopeasti löytääksesi täydellisen riistakameraotoksen. Säästät aikaa verrattuna kömpelöihin käyttöliittymiin. Suodattimien avulla voit myös löytää etsimäsi nopeammin.
 • Push-ilmoitukset: Saat välittömiä ilmoituksia puhelimeesi, kun kamerasi havaitsee toimintaa. Näin voit tarkistaa tilanteen etänä.
 • Yhteensopivuus ja kartat: Burrel-sovellusta voi käyttää minkä tahansa riistakamerabrändin kanssa, jossa on sähköpostiominaisuus, mukaan lukien vanhemmat Burrel 2G -kamerat. Sovellus on hyödyntää Tracker-sovelluksen karttoja, joiden avulla voit lisätä kamerasi sijainnit kartalle ja hyödyntää karttaa myös muihin ulkoilma-aktiviteetteihin.
 • Jakaaminen: Myönnä kameran katseluoikeuksia Burrel-sovelluksen kautta perheellesi tai ystävillesi yhteisiä valvontakokemuksia varten. Ystäväsi voivat nähdä kaiken reaaliajassa. Jaa hetkesi suoraan sosiaalisen median alustoille, sähköpostiin ja muihin kolmannen osapuolen sovelluksiin saumattomasti.

Kameran tärkeimmät ominaisuudet

 • Helppo asennus ja hallinta:Burrel-sovelluksella tehty asennus ja hallinta on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja tehokkaaksi.
 • Erinomainen kuvanlaatu: Lähettää upeita 24 megapikselin kuvia ja 2K-tarkkuuden videoita 30 fps nopeudella.
 • Huomaamaton yökuvaus: Näkymätön musta salama takaa kristallinkirkkaan yönäön.
 • Laajakulmalinssi: 110° kuvakulma kattaa laajan alueen yhdellä kuvalla.
 • Nopea reagointiaika: 0,4 sekunnin laukaisu nopeus varmistaa, ettei ainuttakaan hetkeä jää väliin.
 • Luotettava yhteys: Tehokas 4G-modeemi ja esiasennetty SIM-kortti takaavat vakaan yhteyden myös syrjäisillä alueilla. (Aktivoitava itse asiakkaan toimesta.)
 • Helppo käyttöliittymä: Kameran etuosassa olevat valaistut painikkeet ja 2,0 tuuman LCD-näyttö helpottavat kameran ohjaamista ja suuntaamista.
 • Toimii ilman muistikorttia (rajoitetusti): Kuvien lähetys toimii ilman muistikorttia, mutta kaikkien ominaisuuksien käyttö edellyttää SD-korttia. Kortin koko enintään 32 Gt.

Miksi Burrel

Vaivaton asennus ja etäseuranta

 • Burrel riistakamerat ovat yksinkertaisia käyttöönottaa, hallita ja ne lähettävät kuvat ja videot suoraan puhelimeesi Burrel-sovelluksen kautta.

Luotettavuus

 • Säänkestävä rakenne, erikoiskestävä SIM kortti sekä vuosien kokemus haastavista oloista takaavat kameran virheettömän toiminnan myös äärilämpötiloissa, ankarissa sääolosuhteissa ja haastavassa maastossa.

Rajattomuus

 • Burrel kameroita ei ole rajoitettu kuvamäärillä tai kuvan resoluutiolla. Mukana tuleva erikseen aktivoitava Burrel SIM maksulla saat rajattoman internet yhteyden kameraan.

Joustavuus

 • Burrel-riistakamerat takaavat joustavuuden myös mobiiliverkkojen suhteen. Voit vapaasti valita minkä tahansa operaattorin, jos kohtaat ongelmia signaalin kanssa.

Tekniset tiedot

Tyyppi:
Burrel S22WA
Virtalähde:
12kpl AA-paristoja, liitäntä 12V ulkoiselle virtalähteelle
Toimintalämpötila:
-20°C …. +60°C
Paino:
0,5 kg
Mitat:
142 x 106,5 x 85 mm (ilman antennia)
Muisti:
MicroSD, max. 32GB
Matkapuhelinverkon tuki:
2G, 3G ja 4G
Kuvakulma:
110 astetta
Kuvaustilat:
Kuva, video sekä video+kuva
Kuvien tarkkuus:
3 –24 Megapikseliä (säädettävä)
Videon tarkkuus:
2K 1440p, Full HD 1080p, 720p, WVGA
Videon pituus:
1-30s (säädettävä)
Liiketunnistin:
Laajakulma, säädettävä. Reagointinopeus jopa 0,4s
Salama:
Inframustasalama, kantama jopa 25m
Sarjakuvaus:
1-10 kuvan sarjat
Time-Lapse aikavälikuvaus:
Kyllä (säädettävissä)
Ajastin:
2kpl + ohjelmoitava viikkokalenteri
Kuvien lähetys:
Kyllä
Videoiden lähetys:
Kyllä
Takuu:
12 kk