Koiratutkat

Nyt kaikkiin 19.8–31.9.2022 välisenä aikana kaikkiin Tracker verkkokaupastamme koiratutkan tilanneiden toimitusten mukaan liitämme mysteeriboksin, jossa mukana satunnaisia tuotteita oheistuotevalikoimastamme. Mukaan liitettyjen mysteerituotteiden määrä vaihtelee 1–3 välillä ja voi olla arvoltaan 5–50€.

TRACKER-KOIRATUTKAT

Koiria ja maastoja on monenlaisia. Koiran tutkapanta tuleekin valita omiin tarpeisiin sopivaksi, jotta GPS-seuranta onnistuu tarkoituksenmukaisesti. Myynnissä olevista malleistamme löydät sopivan koiratutkan niihin maastoihin, joissa koirasi kanssa metsästät. Tracker valmistaa koiratutkat, jotka soveltuvat niin pienpetojen pintapyyntiin kuin hirven ja karhun metsästykseenkin.

GPS/Glonass -paikannus takaa tarkan ja reaaliaikaisen koiran paikan kartalla. Paikannustiedot välittyvät pannasta lähes reaaliaikaisesti 2G/3G-verkkojen avulla. Vesitiiviit ja iskuvaimennetut kuoret tekevät Tracker -koiratutkasta kestävän työvälineen. Koiran koosta ja rodusta riippuen Tracker-pantaa voi käyttää joko koiran kaulassa tai selässä liiviin asennettuna. Tracker Artemis on ergonominen koiran tutkapanta, joka sisältää muun muassa tarkan haukkulaskurin ja etäkäytettävät led-valot. Tracker Supra on kestävä ja kuuluvuudeltaan ylivoimaisin koiratutka sekä myös tehotestien voittaja. Lue lisää paikannuslaitteistamme, ja tilaa GPS koiralle helposti!