Nyt on hyvä aika kokeilla uudistettua Ultracom NEXT -sovellusta! Kaikkien sovelluksen heinäkuussa ladanneiden ja käyttöön ottaneiden kesken arvomme Ultracom R10 Hybrid -koiraseurantapannan (arvo 1249 €).

Next – sovellusta voit käyttää Ultracom -koiratutkan seuraamiseen, mutta näet siitä näppärästi myös mm. retkeilyreitit, vesistöjen syvyyskäyrät sekä tilarajat ja kiinteistöjen numerot. Sovelluksessa on myös helppokäyttöiset mittatyökalut alueiden ja välimatkojen mittaamiseen. Uutuutena ryhmäpohjainen ristiinseuranta, jolla näet Ultracom-, Tracker– ja B-bark käyttäjät ja koirat samassa ryhmässä. Tarvitset vain yhden sovelluksen metsästykseen ja kaikkeen luonnossa liikkumiseen.

Ultracom NEXT, lataa nyt puhelimesi sovelluskaupasta tai alla olevista kuvakkeista!

Arvonnan säännöt:

  1. Arvonnan järjestäjä: Ultracom Oy, Takatie 6, 90440 Kempele
  2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: 1.7.–31.7.2021.
  3. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuvat kaikki heinäkuun 2021 aikana Ultracom NEXT -sovelluksen ladanneet ja käyttöönottaneet henkilöt, joilla ei ole vielä ollut Ultracom NEXT asennettuna ja rekisteröitynä. Ultracom Oy’n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.
  4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen: Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 3.8.2021. Ultracom Oy maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.
  5. Palkinnot: Palkinto on Ultracom R10 Hybrid koiraseurantalaite, arvoltaan 1249 €.
  6. Henkilötietojen käsittely: Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti

Käyttöaika kaikkiin tarpeisiin