Nu är det en bra tid att prova den förnyade Ultracom NEXT-appen! Bland alla, som laddat ner och installerat appen i juli månad, lottar vi ut en Ultracom R10 Hybrid hundpejl (värde 13495sek).

Du kan använda NEXT-appen för att spåra Ultracom hundpejlar, men du ser också till exempel vandringsleder, djupkurvor, fastighetsgränser och fastighetsnummer. Appen har också lättanvända mätverktyg för mätning av områden och avstånd. En nyhet är den gruppbaserade Cross-tracking tjänsten, vilket gör att du kan se Ultracom, Tracker och B-bark användare och hundar i samma grupp. Du behöver bara en applikation för jakt och andra friluftsaktiviteter.

Ultracom NEXT, ladda ner appen från app-butiken, till din telefon nu!

Utlottningens regler:

  1. Utlottningens arrangör: Ultracom Oy, Takatie 6, 90440 Kempele
  2. Start och slutdatum för utlottningen: 1 juli – 31 juli 2021
  3. Deltagande i lotteriet: Alla personer som laddar ner och installerar Ultracom NEXT-appen under juli månad 2021 och som ännu inte har installerat och registrerat Ultracom NEXT, kan delta i dragningen. Ultracom Oy: s personal och deras familjer kan inte delta i utlottningen.
  4. Utlottningens genomförande och meddelande till vinnarna: Utlottningen verkställs och dras i närvaro av en opartisk person den 3 augusti 2021. Ultracom Oy betalar lottskatten. Vinnaren kommer att meddelas om vinsten personligen. Om vinnaren inte nås inom en månad efter dragningen, utlottas vinsterna på nytt.
  5. Priser: Priset är en Ultracom R10 Hybrid hundspårningsenhet, värde 13 495sek.
  6. Behandling av personuppgifter: Deltagarnas personuppgifter behandlas i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen.

Licensen för alla behov