Ultracom käyttöaika

19,0079,00

Ultracom NEXT -sovelluksen lisenssimyynti on päättynyt 31.12.2022 ja sovellus poistuu käytöstä 30.4.2023. Voit jatkaa NEXT -sovelluksen käyttöä normaalisti sen päättymiseen saakka, jonka jälkeen jäljellä oleva siirtämätön lisenssiaika siirtyy automaattisesti Tracker -sovellukseen.

Ryhmäpohjainen ristiinpaikannus

Voit halutessasi siirtää Ultracom lisenssisi uuteen Tracker -ohjelmaan, jolla voit paikantaa kaikki Ultracom-, Tracker,- ja B-Bark -koiratutkat ja käyttäjät ilman erillisiä lisäpalveluja.

Yhteydenpito ryhmän jäsenten kesken tapahtuu sujuvasti ohjelman chat-viestitoiminnolla ja Replay-toiminnolla voit kelata metsästystapahtuman saumattomasti taaksepäin ja kokea seikkailun uudelleen.

Sovelluksen mittatyökalujen ansiosta sillä voi myös mitata helposti etäisyyksiä ja alueiden pinta-aloja.

Koiradata™

Ultracom Next-sovelluksessa on edistyksellisiä toimintoja koiran työskentelyn seuraamiseen ja analysointiin. Esimerkiksi patentoidulla jälkidata-toiminnolla voidaan nähdä helposti koiran kulkeman kahden jälkipisteen välisen reitin työskentelytiedot.

Next-sovellus tallentaa myös koiran työskentelytietoja ja näin työskentelytiedot (esim. kuljetut kilometrit ja kalorikulutus) voidaan katsoa halutulta ajanjaksolta jälkikäteen.

Voit tarkastella koirasi päivittäistä työmäärää, rasitustasoa ja kalorinkulutusta tai tarkastella koiran jälkireittiä ja työskentelytietoja, esim. hakulenkkiä, ajoa, riistatyötä. Voit merkitä työskentelyreitin kaksi pistettä ja tarkastella pisteiden välistä tietoa, esim. hakulenkin pituuden ja laajuuden, haukkutiedot ja nopeustiedot.

Safety ominaisuus

Henkilö-Safety näyttää anonyymisti karttasovelluksessa kahden kilometrin säteellä käyttäjästä olevat henkilöt, joilla on Ultracom-, Tracker– tai Bbark-sovellus matkapuhelimessa. Ominaisuuden toiminta vaatii, että sekä näytettävällä kohteella, että käyttäjällä on sovelluksessa Safety-ominaisuus päällä. Toiminnon avulla metsästäjät voivat havaita toisensa ja vastaavasti muut luonnossa liikkujat havaitsevat metsästäjät. Tämä lisää kaikkien luonnossa liikkujien yhteistä turvallisuutta.

Koira-Safety näyttää kartalla anonyymisti käyttäjästä kahden kilometrin säteellä liikkuvat koirat. Ominaisuus vaatii, että koiran ohjaaja on kytkenyt matkapuhelimen sovelluksessa koiralle Safety-ominaisuuden päälle ja että myös seuraajalla on Safety-ominaisuus kytkettynä. Koiralle voidaan liittää myös kartalla näkyvä ”huomiolappu”, johon voidaan kirjoittaa viesti, esimerkiksi ”Ottakaa koira kiinni!”. Tämä luonnollisesti lisää koirien turvallisuutta vaaratilanteissa.

Ominaisuudet

KARTTA-AINEISTO

  • Kattava maasto- ja satelliittikartta-aineisto tilarajoin, jolla näet entistä tarkemmin retkeilyreitit, luonnonsuojelualueet, moottorikelkkareitit ja merikartat. Offline -karttalataus lataa kaikki kartta-aineistot mobiililaitteen muistiin. Nopea karttalataus, automaattinen maanvaihto ja satelliittikartan vaihto pikavalinnalla

KOIRADATA™

  • Koiradata™ -ominaisuus sisältää täysin uudenlaisia, edistyksellisiä ja patentoituja toiminnallisuuksia koirasi työskentely- ja aktiivisuustietojen analysointiin terveellisen ja turvallisen koiraharrastuksen tueksi. Koiradata koostuu koiran profiilitiedoista, koiran työskentelytiedoista ja koiran aktiivisuustiedoista. Voit jakaa näistä helposti suoraan NEXT -sovelluksesta.

KARTTAMERKINNÄT

  • Luo helposti karttamerkintöjä monipuolisilla työkaluilla. Voit myös helposti piirtää alueita, mitata matkoja, pinta-aloja ja lisätä ulkopuolisia aineistoja sekä jakaa ne helposti ystäville ja seurueelle.

REPLAY -TOIMINTO

  • Voit kelata metsästystapahtuman saumattomasti taaksepäin ja kokea seikkailun uudelleen.

RYHMÄTOIMINNOT

  • Luo ryhmiä erilaisiin tarpeisiin, kutsu ystäväsi liittymään ryhmääsi kutsulinkillä ja seuraa koiria ja metsästyskavereitasi rajattomasti.

HELPPOKÄYTTÖISYYS

  • Voit vaihtaa nopeasti seurattavaa kohdetta suoraan kartalta tai valikosta, nopea yhden käden zoomaus, kelluva kartta, voit myös käyttää sovellusta useassa päätelaitteessa samalla lisenssillä.

Ultracom NEXT

Käyttöoppaat

Tutustu ohjelmiston opasvideoihin sekä uusimpiin päivityksiin.

Päivitykset