Varumärkena Ultracom och Tracker slogs samman under ett tak och du kan nu njuta av resultatet av samarbetet mellan två topptillverkare av hundpejlar. Den nya gemensamma Tracker appen, kombinerar de bästa funktionerna från de gamla apparna! Du kan smidigt spåra och hantera alla dina Tracker, Ultracom och B Bark enheter i en enda applikation utan extra kostnad. Den nya Tracker appen är tydlig, lättanvänd och har många funktioner och ersätter den tidigare Tracker Hunter 6 appen. Du kan byta till appen med en giltig Ultracom eller Tracker licens.

Gamla Ultracom applikationen tas ur bruk 15 juni 2022 och appen kan inte längre användas efter detta. Däremot kan du ladda ner den helt nya Tracker – For dogs and outdoor Adventures -appen eller Ultracom NEXT applikationen utan kostnad och enheter du äger och aktiva abonnemang förs automatiskt över till den nya appen.

Det finns nu också en gratisversion av Tracker appen, som gör det möjligt för dig att spåra din egen position på en terräng- eller satellitkarta. Du kan också dra nytta av den avancerade Safetyfunktionerna, så att din plats visas anonymt på kartan för andra naturentusiaster i närheten och du kan se dem när de har samma funktion aktiverad i appen. Du kan också lägga till och spara waypoints på kartan, t.ex. för att markera bär- och svampplatser. Genom att uppgradera till fullversionen, får du tillgång till alla funktioner, hundspårning, gruppfunktioner, ytterligare kartmaterial och avancerade funktioner för Hund- och Vargsafety.

 

Övergången från gamla Ultracom appen till nya Tracker appen: Byte från den gamla Ultracom appen till det nya Tracker applikationen : Ultracom support

 

Följ instruktionerna nedan för att byta från Next till den nya Tracker appen:

Ladda ner och installera appen från Play butiken eller Apple appbutiken. Du hittar appen genom att söka med sökordet Tracker.

Öppna appen. Logga in med samma Google- eller Applekonto som du använder för Next (du kan se kontot du använder i Next profilmenyn).

Koppla ihop samma telefonnummer som du använder i Next appen (du kan också se ditt telefonnummer i Next profilmenyn).

Tracker appen hämtar automatiskt information som är bundet till ditt Next konto:

Appens användartid

Enheter som du äger (observera: äganderätten till enheterna kommer att överföras från Next appen, vilket gör dig till administratör i Next) Du blir huvudanvändare i Tracker

Hundens namn och ras, från hundprofilen

Grupper och waypoints i grupperna

Kartmarkeringar

Map Planner material

Du kan fortsätta att använda Next efter överföringen, men om du köper förlängning till Next appen, kommer den bara att vara ansluten till Next och inte kopieras till den nya Tracker appen. Efter migreringen rekommenderas därför, att du övergår till att använda endast Tracker applikationen.

Läs mer på vår supportsida:Ultracom NEXT kontots överföring till nya Tracker appen : Ultracom support