Ultracom ja Tracker -tuotemerkit yhdistyivät saman katon alle ja nyt pääset nauttimaan kahden huippututkavalmistajan yhteistyön tuloksista, uudesta yhteisestä Tracker -sovelluksesta, jossa yhdistyvät vanhojen sovellusten parhaat ominaisuudet! Voit seurata ja hallita saumattomasti kaikkia Tracker- Ultracom ja B Bark -laitteita yhdellä, samalla sovelluksella ilman lisämaksuja. Uusi Tracker -sovellus on selkeä, helppokäyttöinen ja monipuolinen ja se korvaa Tracker Hunter 6 -sovelluksen. Voit siirtyä käyttämään sovellusta voimassa olevalla Ultracom tai Tracker -lisenssillä.

Vanha Ultracom ohjelmisto poistuu käytöstä 15.6.2022, eikä ohjelmistoa voi enää käyttää tämän jälkeen. Voit kuitenkin ladata täysin uuden Tracker – for dogs and outdoor adventures ohjelmiston tai Ultracom NEXT ohjelmiston veloituksetta ja omistamasi laitteet sekä voimassa olevat käyttöajat siirtyvät automaattisesti uuteen ohjelmistoon.

Nyt saatavilla Tracker- sovelluksesta myös ilmaisversio, jolla voit seurata omaa sijaintiasi maasto- tai satelliittikartalla. Voit myös hyödyntää edistyksellistä Safety-ominaisuutta niin, että sijaintisi näkyy kartalla anonyymisti muille lähellä oleville luonnossa liikkujille ja näet heidät, kun heillä on sama toiminto käytössä. Voit myös lisätä ja tallentaa merkintöjä kartalle, merkata esim. marjapaikat. Päivittämällä täysversioon saat käyttöösi kaikki ominaisuudet, koiraseurannan, ryhmätoiminnot, lisäkarttamateriaalit ja edistykselliset Koira-Safety ja Susi-Safety toiminnot.

Siirry vanhasta Ultracom ohjelmistosta uuden Tracker -sovelluksen käyttäjäksi tuki-sivustomme ohjeen mukaisesti

 

Siirry Nextistä uuden Tracker -sovelluksen käyttäjäksi noudattamalla seuraavaa ohjeistusta:

1.    Lataa ja asenna sovellus Play-kaupasta tai Apple App Storesta. Löydät sovelluksen hakusanalla Tracker.

2.    Avaa sovellus. Kirjaudu sisään samalla Google tai Apple -tililläsi, jolla käytät Nextiä (näet tilisi Nextin ’profiili’-valikosta)

3.    Liitä sovellukseen sama puhelinnumero, jota käytät Nextissä (puhelinnumeron näkee myös Nextin ’profiili’-valikosta)

4.    Tracker sovellus hakee automaattisesti Next tiliisi liitetyt:

Sovelluksen käyttöajan

Omistamasi laitteet (huom. laitteen omistajuus siirtyy pois Next -sovelluksesta, jolloin Nextissä sinusta tulee laitteen hallinnoija)

Koiraprofiilitiedoista koiran nimi ja rotu

Ryhmät ja ryhmämerkinnät

Omat merkinnät

Map Planner -aineistot

 

Voit siirtymisen jälkeen jatkaa myös Nextin käyttämistä, mutta mikäli ostat Nextiin ohjelmiston käyttöaikaa, kytkeytyy se vain Nextiin eikä kopioidu uuteen Tracker -sovellukseen. Siirron jälkeen on siis suositeltavinta siirtyä käyttämään vain Tracker ohjelmistoa.

Lue lisää tukisivuiltamme