Burrel -riistakameroiden liiketoiminta on siirtynyt Alaska Brands Oy: ltä Tracker Oy: n omistukseen 1.1.2023 alkaen. Tracker Oy vastaa jatkossa Burrel -riistakameroiden ja riistakameratarvikkeiden myynnistä, huollosta ja asiakastuesta.

Yhdistymisen avulla voimme tarjota jatkossa sekä nykyisille, että uusille asiakkaille entistä integroidumpia ja helppokäyttöisempiä palveluja korkealaatuisten Burrel -riistakameroiden ja Trackerin vahvan ohjelmisto-osaamisen yhteistyöllä.

Burrel -kameroiden huolto- ja tukitoiminnot tulevat vahvistumaan Trackerin teknologiaosaamisen ja kattavan organisaation myötä. Lisäksi tavoitteena on hakea kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta.

Tracker Oy tarjoaa koiraseurantaan liittyviä ratkaisuja, kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy laitteita sekä karttasovellusta. Tracker Oy:n liikevaihto oli vuonna 2022 n. 14 meur ja henkilöstömäärä noin 40 henkilöä. Alaska Brands Oy, joka kuuluu ruotsalaiseen Open Air -konserniin, jatkaa muiden Burrel -tuotteiden myyntiä ja markkinointia.

Open Air Group Technology Ab yhtiö kehittää outdoor -tuotteita ja -teknologiaa

Tracker Oy ja Burrel -riistakamerat siirtyvät osaksi uutta ruotsalaista Open Air Group Technology Ab -yhtiötä, joka kehittää tuotteita ja teknologiaa outdoor- ja metsästysasiakkaille. Open Air Group Technology Ab -yhtiöön kuuluu myös ruotsalainen WeHunt Nordic Ab, joka kehittää ja markkinoi Skandinavian suurinta metsästysovellusta, WeHunt. Open Air Group Technology Ab on osa Open Air Group -konsernia.