Burrel kamerasverksamhet har överförts frÄn Alaska Brands Oy till Tracker Oy med verkan frÄn och med den 1 januari 2023. Tracker Oy kommer att ansvara för försÀljning, service och kundsupport för Burrels viltkameror samt tillbehör till viltkameror.

Sammanslagningen gör det möjligt att i framtiden erbjuda bÄde befintliga och nya kunder mer integrerade och anvÀndarvÀnliga tjÀnster genom kombinationen av Burrels högkvalitativa viltkameror och Trackers starkamjukvarukompetens.

Service- och supportfunktionerna för Burrel-kameror kommer att stÀrkas av Trackers tekniska expertis och omfattande organisation. MÄlet Àr ocksÄ att vÀxa pÄ de internationella marknaderna.

Tracker Oy erbjuder lösningar för hundspĂ„rning, utvecklar, tillverkar, marknadsför och sĂ€ljer utrustning och en kartapplikation. År 2022 hade Tracker Oy en omsĂ€ttning pĂ„ cirka 14 miljoner euro och sysselsatte cirka 40 personer. Alaska Brands Oy som ingĂ„r i den svenska Open Air-koncernen kommer att fortsĂ€tta att sĂ€lja och marknadsföra andra Burrel-produkter.

Open Air Group Technology Ab, ett företag för utveckling av produkter och teknik för outdoor.

Burrel kameras blir i och med överföringen till Tracker Oy en del av företaget Open Air Group Technology Ab, som utvecklar produkter och teknik för kunder inom friluftsliv och jakt. Open Air Group Technology Ab omfattar ocksÄ WeHuntNordic Ab,som utvecklar och tillhandahÄller WeHunt, Skandinaviens största jaktapplikation. Open Air Group Technology Ab Àr en del av Open Air Group.