Tracker kelluttava valjas Luoto

109,00 

Uusi Tracker Luoto on vastaava malli kuin Tracker Sisu, mutta siinä on lisäksi kelluke valjaan sisäpuolella olevassa verkkotaskussa. Se on erinomainen apu uivalle tai veteen joutuvalle koiralle. Luoto valjaassa olevan kellukkeen voi myös irrottaa, jolloin valjas vastaa suurin piirtein Tracker Sisu mallia.

Uudessa kelluttavassa Tracker Luoto valjaassa kiinnitysremmit ovat entistä kevyempiä ja ne asettuvat koiralle paremmin, eivätkä myöskään rypisty. Remmien kiinnitys varmistetaan kahdelta puolelta tarranauhalla ja myös kiinnitysläpässä on tarranauhat. Tällä ratkaisulla remmien kiinnitys on paljon aiempaa jämäkämpi, ja kiinnitys on paremmin suojassa risuilta, lumelta ja lialta. Kiinnitysremmeissä on myös iso säätövara, jonka ansiosta liivin soveltuu hyvin eri kokoisille koirille. Näiden lisäksi takaremmissä on jousto, jonka ansiosta liivi on mukava koiralle ja kiristää valjaan sopivalle kireydelle.

Koiralle mielyttävä laitetasku on pehmustettu ja koiratutka asetetaan taskuun luotettavasti ja helposti liivin alakautta. Laitetaskun paikka liivissä sijoittuu koiran lapojen kohdalle, jossa se on tukeva ja häiritsee koiraa vähiten. Joustavan seinärakenteen ansiosta voit käyttää liivissä lähes kaikkia koiratutkiamme. Katso tarkemmat kiinnitysohjeet alta.

Valjaassa on kelluke valjaan sisäpuolella olevassa verkkotaskussa. Liivi on erinomainen apu uivalle tai veteen joutuvalle koiralle. Luoto valjaassa olevan kellukkeen voi myös irrottaa,

Laitetaskussa on myös ikkuna, jonka kautta koiratutkan merkki- ja hälytysvalot tulevat näkyville myös ulkopuolelle.

Paikka Orbiloc huomiovalolle. Laitetaskun etupuolella on erillinen paikka Obiloc huomiovalolle, jonka avulla koirasi näkyy kauas pimeässä. Orbiloc on laadukas, vesitiivis ja kestävä valo jossa on yksinkertainen kierrettävä käyttökytkin.

Yhteensopivuus laitteille:

    • Tracker Artemis ilman pantaa, antennilla tai ilman antennia, Tracker Supra valjaskiinnikkeen kanssa, Tracker G400, G500, G1000 ja G10i pannan kanssa, Ultracom laitteet ilman pantaa, R10 ulkoisen ja sisäisen antennin versiot sekä Avius ja R10 Hybrid.
    • Paikka Tracker Active / Tracker Bark laitteille. Laitetaskun takana on erillinen paikka Tracker Active / Tracker Bark laitteille. Näin voit käyttää niitä halutessasi yhtäaikaisesti laitetaskussa olevan paikantimen kanssa. Active / Bark on sopivasti suojassa laitetaskun takana.