Tracker-tuotteet

Maailman parhaat koiratutkat valmistetaan suomessa

Tracker-ohjelmisto ja -koiratutka on työkalu intohimoiselle metsästäjälle. Sitä voi käyttää erilaisissa metsästystilanteissa koiran kanssa tai ilman.

Tarjoamme täydellisen paikannuskokonaisuuden, johon kuuluu koiran GPS-panta sekä Tracker-ohjelma, joka käyttää Tracker Live -serveriä reaaliaikaiseen ja luotettavaan paikannukseen.

Voit paikantaa rajoittamatonta määrää koiria ja metsästystovereitasi korkealaatuisten maastokarttojen, sekä satelliittikuvien avulla. Lisäksi Trackeria voi käyttää ryhmän sisäiseen viestintään ja metsästysturvallisuuden lisäämiseen Tracker Safety -toiminnon avulla.

Dog position indicator icon

Tracker-ohjelmat

Tracker on täydellinen työkalu metsästäjälle ja metsästysseuroille. Ohjelman avulla seuraat koiria ja tapahtumia sekä viestit muiden metsästäjien kanssa, missä ikinä oletkin. Lisäksi saat käyttöösi kattavan karttamateriaalin maastossa kulkemisen tueksi.

Tracker on ladattavissa Android- ja iOS-laitteille. 

Oma Riista -yhteensopiva

Tuo omat metsästysalueet suoraan Suomen riistakeskuksen Oma riistasta Trackeriin. Oma riista -palvelu helpottaa metsästysalueiden merkitsemistä ja mahdollistaa rajausten tekemisen esimerkiksi pienpeto- ja kanalintulupa-alueisiin.


Yhteensopiva Reviiri-metsästysalueiden hallintajärjestelmän kanssa.

Osta Tracker-lisenssi

Lataa Tracker:

Google Play

AppSTORE

Tracker-koiratutkat

Koiria ja maastoja on monenlaisia. Tracker-koiratutka soveltuu niin pienpetojen pintapyyntiin kuin hirven ja karhun metsästykseenkin. GPS/Glonass -paikannus takaa tarkan ja reaaliaikaisen koiran paikan kartalla. Paikannustiedot välittyvät pannasta lähes reaaliaikaisesti 2G/3G-verkkojen avulla. Vesitiiviit ja iskuvaimennetut kuoret tekevät Tracker -koiratutkasta kestävän työvälineen. Koiran koosta ja rodusta riippuen Tracker-pantaa voi käyttää joko koiran kaulassa tai selässä liiviin asennettuna. Hankkimalla Tracker Easy -paketin saat heti käyttövalmiin koirapaikantimen helposti ilman huolta SIM-kortin asennuksesta. Osta Tracker-koiratutka
Tracker Supra Laikan kaulassa

tracker boazu

Markkinoiden edistyksellisin poropaikannin. Tracker® Super BOAZU™ – poron kaulaan laitettava GPS-paikannin kertoo eläimen sijainnin tarkasti ja varmasti. Poropaikannin kaulassaan kulkevaa poroa voidaan seurata kartalla joko matkapuhelimen tai tietokoneen näytöllä Internetissä.

TRACKER BOAZU TUKI JA MYYNTI

Tracker Boazu porojen kaulassa