Tracker käyttöaika

19,99 84,90 

Käyttöaika Tracker-ohjelmistoon. Valittavina on 1-vuoden tai 1-viikon käyttöaika.

Käyttöaika kytketään maksun jälkeen automaattisesti tilauksella annettuun asiakastiliin, eikä käyttöaikaa tarvitse kytkeä erillisellä aktivointikoodilla, vaan se kytkeytyy automaattisesti asiakastiliin n.30minuutin kuluttua ostoksesta. 

 

Ryhmäpohjainen ristiinpaikannus

Uuden Tracker ohjelmiston ryhmätoiminnon avulla näet  Ultracom-, Tracker- ja B-Bark, koiratutkat ja käyttäjät samassa ryhmässä ilman erillisiä ristiinpaikannuslisenssejä.

Yhteydenpito ryhmän jäsenten kesken tapahtuu sujuvasti ohjelman chat-keskustelutoiminnolla ja Replay-toiminnolla voit kelata metsästystapahtuman saumattomasti taaksepäin ja kokea seikkailun uudelleen.

Sovelluksen mittatyökalujen ansiosta sillä voi myös mitata helposti etäisyyksiä ja alueiden pinta-aloja.

Monipuolinen

Nyt saatavilla Tracker- sovelluksesta myös ilmaisversio, jolla voit seurata omaa sijaintiasi maasto- tai satelliittikartalla. Voit myös lisätä ja tallentaa merkintöjä kartalle, merkata esim. marjapaikat. Päivittämällä täysversioon saat käyttöösi kaikki ominaisuudet, koiraseurannan, ryhmätoiminnot, lisäkarttamateriaalit ja edistykselliset Koira-Safety ja Susi-Safety toiminnot.

Safety ominaisuus

Henkilö-Safety näyttää anonyymisti karttasovelluksessa kahden kilometrin säteellä käyttäjästä olevat henkilöt, joilla on Ultracom-, Tracker– tai Bbark-sovellus matkapuhelimessa. Ominaisuuden toiminta vaatii, että sekä näytettävällä kohteella, että käyttäjällä on sovelluksessa Safety-ominaisuus päällä. Toiminnon avulla metsästäjät voivat havaita toisensa ja vastaavasti muut luonnossa liikkujat havaitsevat metsästäjät. Tämä lisää kaikkien luonnossa liikkujien yhteistä turvallisuutta.

Koira-Safety näyttää kartalla anonyymisti käyttäjästä kahden kilometrin säteellä liikkuvat koirat. Ominaisuus vaatii, että koiran ohjaaja on kytkenyt matkapuhelimen sovelluksessa koiralle Safety-ominaisuuden päälle ja että myös seuraajalla on Safety-ominaisuus kytkettynä. Koiralle voidaan liittää myös kartalla näkyvä ”huomiolappu”, johon voidaan kirjoittaa viesti, esimerkiksi ”Ottakaa koira kiinni!”. Tämä luonnollisesti lisää koirien turvallisuutta vaaratilanteissa.

Safety -toiminto on päällä oletuksena kun avaat sovelluksen, voit halutessasi laittaa sen pois päältä asetuksista.

Ominaisuudet

KARTTA-AINEISTO

  • Kattava maasto- ja satelliittikartta-aineisto tilarajoin, jolla näet entistä tarkemmin retkeilyreitit, luonnonsuojelualueet, moottorikelkkareitit ja merikartat. Offline -karttalataus lataa kaikki kartta-aineistot mobiililaitteen muistiin. Nopea karttalataus, automaattinen maanvaihto ja satelliittikartan vaihto pikavalinnalla

KARTTAMERKINNÄT

  • Luo helposti karttamerkintöjä monipuolisilla työkaluilla. Voit myös helposti piirtää alueita, mitata matkoja, pinta-aloja ja lisätä ulkopuolisia aineistoja sekä jakaa ne helposti ystäville ja seurueelle.

REPLAY -TOIMINTO

  • Voit kelata metsästystapahtuman saumattomasti taaksepäin ja kokea seikkailun uudelleen.

RYHMÄTOIMINNOT

  • Luo ryhmiä erilaisiin tarpeisiin, kutsu ystäväsi liittymään ryhmääsi kutsulinkillä ja seuraa koiria ja metsästyskavereitasi rajattomasti Tracker, Ultracom ja B-Bark merkkien välillä.

HELPPOKÄYTTÖISYYS

  • Voit vaihtaa nopeasti seurattavaa kohdetta suoraan kartalta tai valikosta, nopea yhden käden zoomaus, kelluva kartta, voit myös käyttää sovellusta useassa päätelaitteessa samalla lisenssillä.

Tuki ja käyttöoppaat

Tutustu miten siirryt käyttämään uutta Tracker ohjelmaa vanhasta Ultracom- tai Tracker 6 -ohjelmasta

Siirtyminen Tracker-ohjelmaan