GP PowerBank 10000mAh

39,90 
23,94 

GP Powerbank Voyage 2.0 10 000 mAh on luotettava ja pienikokoinen metsästykseen sopiva varavirtalähde.

Voyage 2.0 – 10 000 mAh on luotettava ja pienikokoinen, mutta suuren kapasiteetin lisävirtalähde puhelimille ja tableteille.

Tyypin C USB-portin kautta voit ladata kaikki laitteesi käden käänteessä ja läpilataamisen avulla voit ladata samaan aikaan varavirtalähteesi sekä siihen yhdistetyt laitteet ja 2,1 A:n älykäs lataaminen takaa laitteidesi lataamisen optimaalisella nopeudella.

Kumipäällystetyt reunat helpottavat kiinni pitämistä ja suojaavat varavirtalähdettä kolhuilta.

Ylivirtasuoja ja ylikuumenemissuoja

  • Jos USB-laite ottaa liikaa virtaa varavirtalähteestä, voi varavirtalähde tai laite vahingoittua. Sen estämiseksi on kaikissa GP Power Bankeissa ylivirtasuoja, joka pysäyttää latauksen, jotta varavirtalähde ei ylikuu-mene tai syty palamaan.

Matalan ja korkean jännitteen suoja

  • Akkukäyttöinen laite voi käyttää vain tiettyä jännitettä. GP PowerBankeissa on rajoitin, joka säätää, millaista jännitettä varavirtalähde käsittelee, mikä estää yllättävästä virransyötöstä tai liiallisesta akun tyhjenemisestä johtuvat akkuvauriot.

Oikosulkusuoja

  • Oikosulun syntyessä tapahtuu nopea ja voimakas virransyöttö, joka voi aiheuttaa suuria vaurioita sekä laitteelle että varavirtalähteelle. Jos USB-ulostulo joutuu oikosulkuun, lataus pysäytetään, jotta varavirtalähde ei ylikuumene tai syty palamaan.

Iskunkestävä

  • Putoaminen voi aiheuttaa akulle suuria vaurioita, mikä puolestaan voi vahingoittaa sekä varavirtalähdettä että USB-laitetta. Pahimmassa tapauksesssa, akku saattaa syttyä tuleen tai räjähtää. GP PowerBankin sähköparit on testattu ja hyväksytty iskujen ja putoamisen varalta.