Burrel E24

249,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Ominaisuuksia täynnä oleva Burrel E24 riistakamera on suunniteltu takaamaan erinomaisen suorituskyvyn kaikissa ympäristöissä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka rakastavat luonnon seuraamista. Olitpa sitten kokenut metsästäjä, joka haluaa optimoida riistan seuraamisen; luontoharrastaja, jota kiehtoo luonnon seuraaminen, tai maanomistaja, joka varmistaa omaisuutensa turvallisuuden, E24 on juuri sinulle sopiva kamera.

Myynti pakkaus sisältää Burrel E24 riistakameran, esiasennetun SIM kortin (aktivoitava erikseen), 18650 akkuparisto adapterin, tehoantennin, pikaohjeen sekä kiinnitysvyön.

HUOM! Muistikortti ja virtalähde eivät sisälly tuotepakkaukseen, vaan ne on ostettava erikseen. Vaikka kamera voi lähettää kuvia ilman muistikorttia, kaikkien ominaisuuksien käyttämiseen tarvitaan muistikortti kuten videoiden lähetys.

Uusi Burrel Sovellus

 • Vaivaton hallinta: Burrel-sovelluksen avulla kameroiden asennus on helppoa ja nopeaa. Voit hallinnoida kameran asetuksia etänä mistä tahansa ja milloin tahansa.
 • Nopea ja intuitiivinen galleria: Selaa kuvia ja videoita nopeasti löytääksesi täydellisen riistakameraotoksen. Suodattimien avulla voit myös löytää etsimäsi nopeammin.
 • Push-ilmoitukset: Saat välittömiä ilmoituksia puhelimeesi, kun kamerasi havaitsee toimintaa. Näin voit tarkistaa tilanteen nopeasti.
 • Yhteensopivuus: Burrel-sovellusta voi käyttää minkä tahansa riistakamerabrändin kanssa, jossa on sähköpostiominaisuus, mukaan lukien vanhemmat Burrel 2G -kamerat. 
 • Jakaaminen: Jaa kameran katseluoikeus Burrel-sovelluksen kautta perheellesi tai ystävillesi. Jaa hetkesi suoraan sosiaalisen median alustoille, sähköpostiin ja muihin kolmannen osapuolen sovelluksiin saumattomasti.

Kameran keskeiset ominaisuudet

 • Helppo asennus: Burrel-sovelluksen avulla asennus ja hallinta on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja tehokkaaksi.
 • Erinomainen kuvanlaatu: Lähettää upeita 24 megapikselin kuvia ja 2K-tarkkuuden videoita 30 fps nopeudella.
 • Huomaamaton yökuvaus: Näkymätön musta salama takaa kristallinkirkkaan yönäön.
 • Nopea reagointiaika: 0,4 sekunnin laukaisu nopeus varmistaa, ettei ainuttakaan hetkeä jää väliin.
 • Luotettava yhteys: Tehokas 4G-modeemi ja esiasennetty SIM-kortti takaavat vakaan yhteyden myös syrjäisillä alueilla. (Aktivoitava itse asiakkaan toimesta.)
 • Uusittu takakansi: Uuden takakannen ansiosta voit vaihtaa AA-paristot ladattaviin 18650-akkuihin (adapteri mukana pakkauksessa). 18650-akkupadapterin avulla voit pidentää kameran käyttöaikaa huomattavasti ja ladata akkuja suoraan kameran sisällä Burrel 6V verkkovirtalaturilla.
 • Toimii ilman muistikorttia: Kuvien lähetys toimii ilman muistikorttia. Kaikkien ominaisuuksien käyttö edellyttää SD-korttia.

Miksi Burrel

Vaivaton asennus ja etäseuranta

 • Burrel riistakamerat ovat yksinkertaisia käyttöönottaa, hallita ja ne lähettävät kuvat ja videot suoraan puhelimeesi Burrel-sovelluksen kautta.

Luotettavuus

 • Säänkestävä rakenne, erikoiskestävä SIM kortti sekä vuosien kokemus haastavista oloista takaavat kameran virheettömän toiminnan myös äärilämpötiloissa, ankarissa sääolosuhteissa ja haastavassa maastossa.

Rajattomuus

 • Burrel kameroita ei ole rajoitettu kuvamäärillä tai kuvan resoluutiolla. Mukana tuleva erikseen aktivoitava Burrel SIM maksulla saat rajattoman internet yhteyden kameraan.

Joustavuus

 • Burrel-riistakamerat takaavat joustavuuden myös mobiiliverkkojen suhteen. Voit vapaasti valita minkä tahansa operaattorin, jos kohtaat ongelmia signaalin kanssa.

Tekniset tiedot

Tyyppi
Burrel E24
Virtalähde
Mukana tuleva 18650-akkuadapteri tai 12kpl Alkaline paristoa (akut ja paristot eivät sisälly)
Säänkestävyys
IP67
Paino
470g
Mitat
153 x 125 x 80mm
Muisti
SDHC 16 - 32Gb
Matkapuhelinverkon tuki
2G/4G LTE CAT1
Havannointialue
Jopa 25m 58 astetta
Kuvien tarkkuus
24MP (Aito 5MP CMOS kuvasensori)
Videon tarkkuus
720p, 1080p ja 2K 30fps (videon pituus jopa 30sekuntia)
Liiketunnistin
Kyllä. Säädettävä
Reagointinopeus
0,4 sekuntia
Salama
Kyllä. Näkymätön mustavalosalama.
Salama LED
40kpl 940nm näkymätöntä lediä
Sarjakuvaus
Kyllä. 1-10 kuvaa
Time-Lapse aikavälikuvaus
Kyllä
Ajastin
Kyllä. Ohjelmoitava viikkokalenteri
Kuvien lähetys
Kyllä. Muistikorttia ei vaadita lähetykseen (kuvankoko rajattu lähetyksessä ilman muistikorttia)
Videoiden lähetys
Kyllä (muistikortti vaaditaan)
Takuu
1 vuosi