Laite SIM jatkoaika 1vuosi

29,00 

Vuosi käyttöaikaa Tracker -koiratutkiin, joissa käytössä Artemis-, Tele2- tai Global SIM-kortti. Jatkoaika soveltuu myös Ultracom Poro-GPS laitteisiin, joissa Global SIM-kortti.

Vuosi käyttöaikaa Tracker -koiratutkiin, joissa käytössä Artemis-, Tele2– tai Global SIM-kortti. Jatkoaika soveltuu myös Ultracom Poro-GPS laitteisiin, joissa Global SIM-kortti.

Ostamalla tämän tuotteen koiratutkan käyttöaikaa jatketaan yhdellä vuodella. Käyttöaika kytkeytyy laitteelle tilauksen jälkeen automaattisesti ja se tulee entisen käyttöajan jatkoksi, eikä erillistä aktivointikoodia tarvita.

Huomioi, että käytössäsi on uusin ohjemistoversio Tracker -ohjelmassa.

 

Huomioi käyttörajoitukset: Kyseessä on digitaalinen tuote, eikä toimitettua tuotetta voi palauttaa, eikä maksettua summaa palauteta. Tracker Oy:lla on oikeus periä aiheutuneet kustannukset. Mikäli liittymää käytetään käyttöehtojen vastaisesti, on Tracker Oy:lla oikeus katkaista liittymän toiminta välittömästi. Liittymää ei avata uudelleen, eikä siitä maksettua summaa palauteta.

Väärinkäyttötapaukset

Kyseessä on digitaalinen tuote, eikä toimitettua tuotetta voi palauttaa, eikä maksettua summaa palauteta.
Tracker Oy:lla on oikeus periä aiheutuneet kustannukset.
Mikäli liittymää käytetään käyttöehtojen vastaisesti, on Tracker Oy:lla oikeus katkaista liittymän toiminta välittömästi. Liittymää ei avata uudelleen, eikä siitä maksettua summaa palauteta.