Koiratutkat

Nyt kaikkiin 19.8–31.9.2022 välisenä aikana kaikkiin Tracker verkkokaupastamme koiratutkan tilanneiden toimitusten mukaan liitämme mysteeriboksin, jossa mukana satunnaisia tuotteita oheistuotevalikoimastamme. Mukaan liitettyjen mysteerituotteiden määrä vaihtelee 1–3 välillä ja voi olla arvoltaan 5–50€.

ULTRACOM-KOIRATUTKAT

Ultracom-koiratutka tekee koiran paikannuksesta helppoa ja metsästyksestä turvallisempaa. Koiran GPS-panta näyttää koirasi sijainnin tarkasti, ja voit seurata myös seurueesi muiden jäsenten metsästyskoirien etenemistä Ultracom NEXT –ohjelmiston tai VHF-vastaanottimen avulla.

Ultracom R10 Hybrid on koiran GPS-seurantalaite, joka käyttää kahta eri paikannustekniikkaa toimien sekä matkapuhelinverkolla että ilman. Ultracom R10 sekä R10 Hybrid ovat täysin vesi- ja pölytiiviitä. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta näitä koiran GPS-pantoja voi käyttää erilaisissa metsästysmuodoissa. Ultracom Avius on ilman matkapuhelinverkkoa toimiva GPS-paikannin koiralle. Tällä koiratutkalla onnistuu myös useamman koiran paikannus jahtitilanteessa. Tilaa koiran GPS-panta Trackerilta! Meiltä löydät myös muun muassa Ultracom-koiraliivit sekä -varaosat.