Pikaohjeita Tracker-ohjelman käyttöön

Onko ohjelmistosi ajantasalla? Tarkasta Google Playsta tai App Storesta:

Onko lisenssisi voimassa? Tarkasta Lisenssit-valikosta ja hanki tarvittaessa lisää ohjelman tai Trackerin verkkokaupan kautta.

Tracker Ryhmän kautta jaat kätevästi tietoa ja viestit oman porukan kesken.

Voit jakaa myös ryhmään metsästysalueita Oma Riistasta tai kiintopisteitä:

Tracker Safetyn avulla näet muut 2 km säteellä olevat Trackerin käyttäjät ja he näkevät sinut. Voit kytkeä ominaisuuden halutessasi päälle.