Huolto

Huoltohinnasto

Perushuolto – G400 / G500 / G1000 / Pointer Magnum ja Supra -mallit

Hinta 180€

Huoltoon sisältyy:
Uusi akku
Uudet kuoret
Uusi GSM-antenni
Ohjelmapäivitys
Pantaremmi

Työ

Takuu työlle ja vaihdetuille osille 12 kk.

Akunvaihtohuolto – G400 / G500 / G1000 / Pointer Magnum ja Supra mallit

Hinta alkaen 99,50€

Huoltoon sisältyy:

Uusi akku
Ohjelmapäivitys

Takuu työllä ja akulla 6 kk.

Huom! Emme voi tietää etukäteen laitteen kuorien vedenpitävyyttä. Tilatessasi akunvaihdon vaihdamme tarvittavat osat vedenpitävyyden takaamiseksi, elleivät paikallaan olevat kuoret ole vedenpitäviä. Osat veloitetaan erikseen.

Huollon toimituskulut:

Postiennakkokirje 6,90€

Postiennakkopaketti 19,00€

Hinnasto voimassa 1.5.2021 alkaen,

Muut huoltotyöt

Hinta 80€ / h. (minimiveloitus 40€)

-Pyydä haluamasi huoltotoimenpide kirjoittamalla se vikakuvaus- tai huoltopyyntökenttään.

G400-sarjan vanhemmat pannat

Näiden 1. sukupolven G400-koiratutkien tukitoiminnot (tekninen tuki / tuotetuki), ohjelmistopäivitykset, huolto ja muu vastaava toiminta on päättynyt 5/2021 (laite toimii tulevan metsästyskauden 2021 ajan rajoitetusti)

Poikkeuksena uudempi G400FI-malli joka on edelleen tuettuna, eli tarjoamme huollon palvelut ja teknisen tuen kyseiselle pantamallille

Kyseisiä laitteita ovat seuraavat:
Tracker G400 v2.07, v2.08, v2.08i
Pointer Magnum v2.07 ja v2.08Voit selvittää versionumeron avaamalla Trackerin sovelluksen kohdevalikosta kohteen tiedot -> “Ohjelmistoversio

Versionumero näkyy myös GPS laitteen pintaan kirjoitettuna tai tarrana: (versionumero lihavoituna) SW:G400.V2.07

Tarkemmat ohjeet versionumeron selvittämiseen löydät täältä

Vuonna 2021 1. sukupolven laitteissa on toimintoja enää rajoitetusti johtuen laitteiden iän tuomista teknisistä rajoitteista

Huom! Seuraaville tuotteille ei ole enää huoltoa tarjolla:
Tracker TTA-310 mallit (TTA-310x/TTA-310/TTA310i/TTA-310ia), harmaa koirapaikannin, oranssi antenni (Tracker), tai oranssi paikannin + niskan päällä oleva GPS vastaanotinantenni (Pointer)

Kysy vanhempiin laitteisiin edullinen vaihtotarjous!

Vanhempien Pointer-mallien ja radiosuuntimalaitteiden huolto: Radiosuuntimalaitteita ei huolleta.

Huoltolomake

1. Täytä alla oleva huoltolomake huolella.
  2. Paina TULOSTA nappia, jolloin aukeaa tulostusikkuna.
  3. Tulosta lomake ja liitä se lähetyksen mukaan.
  4. Lähetä paketti osoitteeseen:
    Tracker Oy / HUOLTO
    Kauppiaantie 30
    90460 OULUNSALO

Mikäli et pysty tulostamaan lomaketta, kirjoita samat tiedot käsin ja liitä se saatteeksi lähetyksen mukaan. Laite palautuu postiennakolla. Huomaa, että käsin kirjoitetussa saatteessa on oltava kaikki samat tiedot kuin huoltolomakkeella.

Olemme yhteydessä sähköpostitse mikäli laitteen arvioitu huoltoaika ylittää yhden viikon.

Takuunalaisen tuotteen voit palauttaa postin kautta asiakaspalautuksena tunnuksella 600081.

Valtuutetut huoltoliikkeet

Voit asioida myös valtuutettujen huoltoliikkeidemme kautta!

• T:mi Kristian Sarvela, Kasinmäentie 22, 66470 JUKAJA, Puh. 0400-660671
  • Digimesta Oy, Loimijoentie 88, 32700 HUITTINEN, Puh. 045-1128622
  • KoiraTutkat.com, Valkealuomentie 706, 42330 HAAVISTO, Puh. 0500-176596
  • Pihlatek, Untamontie 151, 23800 LAITILA, Puh. 0600 301510

1. Asiakkaan tiedot

Laskutustiedot (jos eri):

2. Laitteen tiedot

Tracker Oy/Huolto

Kauppiaantie 30

90460 Oulunsalo

www.tracker.fi

HUOLTOLOMAKE   -

Lähetä laitteet postissa osoitteeseen

Tracker Oy/Huolto

Kauppiaantie 30

90460 Oulunsalo

Tulosta tämä lomake pakettiin mukaan. Toimituskulut ovat 19€, ellei kyseessä ole takuukorjaus.

Asiakkaan tiedot

Nimi

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelinnumero

Sähköposti

Laskutustiedot

Nimi

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin

Laitteen tiedot

Laitteen malli

Korjaustyyppi

Viite (Asiakkaan nimi)

Ostopäivä (ilmoitettava takuuhuoltoa varten)

Takuu

SIM-kortti

Laturi

Vika kuvaus tai huoltopyyntö