Tietoa meistä

MEIDÄN

Tarina

Ihmiset ovat aina metsästäneet yhdessä. Suuren mammutin kaataminen ei olisi ollut mahdollista ilman yhteistyötä. Esi-isillämme oli yksi yhteinen nimittäjä nykypäivän metsästäjien kanssa – he pystyivät kommunikoimaan toistensa kanssa. Luultavasti puhetapa oli enemmän murinaa, mutta kuitenkin tarpeeksi koordinoimaan vaarallista metsästystä. Ehkä esi-isämme jakoivat myös metsästystarinoita iltanuotiolla. Ajan kuluessa metsästystavat kehittyivät ja tapahtui suuri käännekohta – ihminen oppi kommunikoimaan koirien kanssa. Ihminen ja koira ystävystyivät ja metsästäjät saivat uuden joukkuetoverin. Metsästys muuttui lopullisesti.

Noin 15 000 vuotta myöhemmin kehitysaskelia otettiin jälleen. Metsästäjät oppivat kommunikoimaan uuden ja oudon lajin kanssa – mukaan tulivat insinöörit.

Insinööreillä oli idea käyttää matkapuhelinta metsästäjän, koiran ja metsästysporukoiden yhteydenpitovälineenä. Vuonna 1977 suomalaiset metsästäjät ja insinöörit lyöttäytyivät yhteen ja perustivat Trackerin. Metsästyskoiran seuraamisesta tuli todellisuutta ja jälleen kerran metsästystavat kokivat muutoksen.

Tracker on johtava paikannusjärjestelmä metsästäjille ja koirille, mutta matka on vasta alussa. Trackerilla kehitämme ja janoamme parhainta kommunikaatiojärjestelmää, joka on helppokäyttöisin ja luotettavin: näin kaikki saavat parhaan metsästyskokemuksen ja pysyvät yhteydessä metästysporukkaansa.

Koska ei ole mitään parempaa kuin yhdessä metsästäminen.

Lupauksemme

Haluamme tarjota parhaan metsästyskokemuksen ilman yhteyden menettämistä. Kehitämme jatkuvasti tuotettamme intohimoisesti eteenpäin, jotta metsästysporukat voivat pitää yhteyttä toisiinsa ja koiriinsa helposti ja luotettavasti. 

Sillä ei ole mitään parempaa kuin yhdessä metsästäminen.

Team up. Stay up.

Missiomme

Haluanne näyttää, että metsästys on muutakin kuin saaliin saamista. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen metsästyskokemuksen ja osoittaa, että metsästys on ennen kaikkea sosiaalinen tapahtuma.

Metsästys on mukava kokoontuminen heille, jotka ovat aktiivisia ja välittävät luonnosta, eläimistä ja ympäristöstään. Siksi uskomme, että voimme tehdä metsästyksestä tärkeää yhä useammalle tarjoamalla parhaan mahdollisen metsästyskokemuksen koko metsästystiimille.