Den nya Tracker Hunter 6 har nu släppts för Android- och iOS-enheter

Den nya Tracker Hunter 6 har nu släppts för Android- och iOS-enheter. Du kan komma åt den nya appen genom att ladda ner den från Google Play eller AppStore. Följ instruktionerna nedan så att dina data (mål, vägpunkter, linjer etc.) automatiskt överförs från den gamla till den nya appen.

Innan du använder Tracker Hunter 6, gör följande:

1. Öppna det gamla Tracker Hunter 5-programmet och skriv ner utdelningsnamnet och registreringskoden. 
Du hittar din registreringskod och delningsnamn:
I Tracker för Android > Tracker-appmeny (menyknapp eller 3punkter på höger sida av skärmen)> Om.
I Tracker för IOS > Egen position> inställning.

2. Gå till Google Play eller AppStore, skriv Tracker Hunter 6 i sökrutan och installera den nya appen på din mobila enhet.

3. Öppna Tracker Hunter 6 och följ instruktionerna när du loggar in på programmet för första gången. Om du har mer än en registreringskod i ditt telefonnummer, välj den kod du använde i det gamla programmet för att överföra data (mål, vägpunkter, linjer etc.) som du sparat till det nya programmet.

4. På menyn Inställningar> Licenser, se till att du har aktiverat samma licens och delningsnamn som du använde i det gamla programmet.

5. När Tracker Hunter 6 körs, raderar du den gamla Tracker Hunter 5 och mappen som heter ”tracker” från telefonens data.

Viktig! Nedladdning och installation av det nya TH6-programmet är nödvändigt för alla användare av Tracker eftersom supporten för gamla programversioner har avslutats.