Tracker produkter

ett smart jaktverktyg

Tracker, ett smart jaktverktyg som är utformat för att möta behoven hos den passionerade jägaren. Den kan användas för olika typer av jakt med eller utan hund samt för spårning.

Vi erbjuder en fullständig paketspårningslösning: GPS-halsband, Tracker App och Tracker Live-tjänst som ger en realtids spårning och pålitlig positionering av obegränsat antal hundar och vänner på högkvalitativa terrängkartor, satellitbilder och kommunikation inom en grupp.

Dog position indicator icon

TRACKER Programvara

Tracker-service är den allomfattande spårnings- och navigationslösningen för jägare och jaktlag.

Från din smarta telefon eller dator kan du spåra och följa ett obegränsat antal hundar och jaktvänner i realtid, följa med i vad som händer i skog och mark och kommunicera mellan grupper. Dessutom ger Tracker-service dig tillgång till kartor av hög kvalitet för en smart och enkel navigering.

lÄS MER

Ladda ner Tracker:

Google Play

AppSTORE

TRACKER GPS Halsband

Olika hundraser, olika jaktformer och olika områden. Vi har halsband för alla behov. Jämför prestandan på våra halsband för att välja det som passar dig och din hund. 

Alla Tracker halsband är utvecklade och tillverkade i Finland.

Läs mer här

Tracker Supra Laikan kaulassa

VÅR

HISTORIa

Människor har alltid jagat ihop; att ta ner stora mammutar skulle inte ha varit möjligt utan sammarbete. Men våra håriga förfäder hade en sak gemensamt med dagens jägare – de kunde kommunicera. Förmodligen mer som grymtningar, men tillräckligt för att samordna en farlig jakt och kanske till och med dela några jakthistorier runt elden på kvällen. Men deras färdigheter utvecklades och en stor sak för jakten hände – människor lärde sig att kommunicera med hundar. De blev bästa vänner, jägarna fick en ny lagkamrat och jakten kom att förändras för alltid.

Några 15 000 år senare hade utvecklingen fortgått och jägare lärde sig att kommunicera med en ny konstig art – ingenjören.

Ingenjörerna hade idéer om att använda mobiltelefoner som ett sätt att ansluta jägare till sina hundar och jägare med andra jägare. 1977 gick några Finländska ingenjörer och jägare tillsammans, de gjorde idéer till verklighet, Tracker skapades och ändrade återigen jakten för alltid.

Tracker är det ledande företaget i mobila positionssystem mellan jägare, men resan har bara börjat. På Tracker fortsätter vi att utveckla och vi strävar efter att skapa den bästa mobila sociala plattformen, med den enklaste och mest tillförlitliga möjliga kopplingen inom ett jaktlag – så att alla får den bästa jaktupplevelsen och aldrig förlorar kontakten. För att det inte finns något bättre än att jaga tillsammans.

Team up. Stay up. Tracker

VÅRT LÖFTE

Det finns inget bättre än att jaga tillsammans. Team up. Stay up.

I allt vi gör skapar vi möjligheter för jägare att uppleva jakten tillsammans på bästa möjliga sätt. Vi kommer alltid att fortsätta att utveckla och vi strävar efter att skapa den bästa mobila- och sociala plattformen, med den enklaste och mest pålitliga kopplingen inom ett jaktlag, så att alla får den bästa jaktupplevelsen och aldrig tappar kontakten.
För det finns inget bättre än att jaga tillsammans.

Vårt uppdrag

Tracker vill göra jakten till en social och älskad upplevelse för fler människor

Vi tror att ju fler människor vi kan få att uppleva jakt på bästa möjliga sätt, desto mer kommer de att se att jakt är mer än att döda vilda djur. Det är en inbjudande social samling, aktivt gemenskap som bryr sig om natur, djur och miljö. Vi tror att vi kan göra jakt viktigt för mycket fler människor.