Ultracom Tracker kompatibiliteten kommer att bli gruppbaserad och den gamla Tracker kompatibilitetstjänsten upphör. Tidigare licensen är giltiga i NEXT applikationen.

Vi förbättrade Tracker kompatibilitet med Cross-Tracking tjänsten och nu kan du sömlöst se Ultracom-, Tracker- och B-Bark-användare och hundpejlar i samma NEXT-grupp, genom att installera den nya Ultracom NEXT 2.0 versionen. För kompatibilitet behöver du en Ultracom NEXT -prenumeration och Cross-Tracking tjänst som du kan beställa i vår onlinebutik.

Att använda Cross-Tracking tjänsten är enkelt: Skapa en grupp, skapa en gruppkod och bjud in dina vänner som använder Tracker Hunter 6 i din grupp. Eller motsvarande; ange koden som mottagits från Tracker grupp medlemmen.

Varje medlem i gruppen kan dela sin egen plats och platsen för sina egna hundar med medlemmarna i gruppen. Läs mer om Cross-Tracking på vår supportsida i en separat artikel.

 

Observera att Tracker- kompatibiliteten för det gamla Ultracom applikationen kommer att avslutas samtidigt med lanseringen av den nya Cross-tracking tjänsten. Tidigare beställningar av tjänsten förblir giltiga i Ultracom NEXT-applikationen. Kontakta vänligen Ultracom Support för mer information.