taustakuva

Tracker Bark är snart här!

Anmäl dig till maillistan och bli en av de första att få veta när Tracker Bark är tillgänglig. Nyheter presenteras också på Elmia Game Fair!

Läs mer

TRACKER och ULTRACOM HUNDPEJLAR

Tracker är ett finskt företag. Tracker Oy är den ledande utvecklaren, marknadsföraren och distributören av utrustning och programvara för hundspårning i Norden. Trackers smarta jaktverktyg som hund-GPS är utformade för att möta behoven hos den passionerade jägaren. De kan användas för olika typer av jakt med eller utan jakthund samt för spårning. Hundhalsbandens toppmärken Ultracom och Tracker har nu gått samman under namnet Tracker!

Tracker erbjuder hållbara GPS-halsband för dig som älskar att jaga med din jakthund. GPS-spårning är smidigt med Ultracoms hundhalsband eller Trackers hund-GPS. Med den nya Tracker app du kan använda alla Tracker, Ultracom och B-bark hundhalsband med samma applikation. Under applikationer hittar du en lämplig licenstyp för alla behov. Vi har också en rad andra produkter och tillbehör som lämpar sig för jakt och friluftsliv, t.ex. hundvästar.

Trackers fullständiga paketspårningslösning innehåller GPS-halsband för hund, Tracker App och Tracker Live-tjänst. De ger en realtids GPS-spårning och pålitlig positionering av obegränsat antal hundar och vänner på högkvalitativa terrängkartor, satellitbilder och kommunikation inom en grupp. Allt du behöver är din mobiltelefon och du är redo för äventyr. Välkommen till Tracker-webbshopen!

Ultracom Series

Sortiment

Tracker Series

Sortiment

Burrel åtelkameror

Burrel åtelkameror

Trygghet för dig och din hund

Om oss