Tracker Hunter 6.4.4. tuo mukanaan muutoksia ja parannuksia muun muassa ristiinpaikannukseen

Tracker Hunter 6.4.4. on nyt ladattavissa Google Playssa ja App Storessa

  • Lisätty uusi ryhmäpohjainen ristiinpaikannus, joka mahdollistaa Tracker- ja Ultracom -ryhmien yhdistämisen. (Lisätietoa alempana)
  • Poistettu vanha ristiinpaikannus.
  • Lisätty Map Planner, joka on tietokoneella käytettävä helppokäyttöinen palvelu karttapohjien suunnitteluun (planner.tracker.fi).
  • Lisätty jälkipeliin mahdollisuus asettaa jäljestä laskettavien tietojen alkupiste.
  • Muita pieniä teknisiä muutoksia.

Map Planner helpottaa karttapohjien suunnittelua

Tracker Hunter 6.4.4. tuo mukanaan myös uuden Tracker Map Planner -karttapohjien suunnitteluohjelman. Helppokäyttöisellä ohjelmalla suunnittelet kartat valmiiksi tietokoneella. Voit kokeilla palvelua vaikka heti osoitteessa planner.tracker.fi Tarvitset palvelun käyttöä varten voimassa olevan vuosilisenssin.

Vanha Ultracom-ristiinpaikannus on muuttunut ryhmäpohjaiseksi. Voimassa olevat ristiinpaikannuslisenssit pysyvät voimassa.

Ristiinpaikannuspalvelua on parannettu Tracker Hunter 6.4.4. -versiossa. Parannuksen myötä voit nähdä nyt saumattomasti Ultracom-, Tracker ja b-bark-käyttäjät sekä koiratutkat samassa Tracker-ryhmässä. Ristiinpaikannusta varten tarvitset voimassa olevat vuosi- ja ristiinpaikannuslisenssit, jotka voit hankkia helposti suoraan ohjelmassa tai jälleenmyyjältäsi.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Jos haluat seurata Ultracom- tai b-bark -käyttäjää/laitetta Tracker-ohjelmassa, on sinun luotava ryhmä tai lisättävä käyttäjät/laitteet vanhaan olemassa olevaan ryhmään, sekä yhdistettävä ryhmä Ultracom-ryhmään. Huomioi, että tällöin sinulla ja kaikilla ryhmän jäsenillä on oltava voimassa oleva Tracker-vuosilisenssi, sekä Ultracom-ristiinpaikannuslisenssi, jotta kaikki näkevät toisensa ryhmässä. 

Tarkemmat ohjeet ryhmäristiinpaikannuksen käytöstä löydät tukiportaalistamme