Tracker Hunter 6 Google Wear OS -älykelloille vapauttaa metsästäjän kädet

Uusimman Tracker Hunter 6.1.11. version myötä Tracker tuo kaikkien ulottuville pitkään odotetun älykellosovelluksen. Google Wear OS -älykelloissa toimiva Tracker Hunter 6 on julkinen betaversio, jolla kerätään käyttäjäkokemuksia jatkokehitystä varten. 

Tracker Hunter 6 -älykellosovellus vapauttaa metsästäjän kädet jahtitilanteessa, kun koiran tai oman paikan saa vilkaistua helposti ja nopeasti ranteesta. 

Virallisena kumppanina Suunto

Tracker on yhdistänyt voimansa toisen kotimaisen markkinajohtajan – Suunnon kanssa. Suosittelemme älykelloksi erityisesti Suunto 7 -älykelloa, joka on monipuolinen GPS-urheilukello ja älykello samassa paketissa. Suunto 7 tarjoaa myös kattavat maastokartat luonnossa liikkujan iloksi sekä harjoitusohjelmat, jotta pysyt kunnossa myös metsästyskauden ulkopuolella.

Osta Suunto 7 

Tekniset vaatimukset

Toimiakseen Tracker Hunter 6 -kellosovellus tarvitsee Android-puhelimen ja Google Wear OS -älykellon. Puhelimessa on oltava uusin versio Tracker Hunter 6 -ohjelmasta (versio 6.1.11 tai uudempi).  

Ota sovellus käyttöön kellosi Google Play -kaupan ”Puhelimesi sovellukset” -valikossa.

Anna palautetta

Koska ohjelma on vasta kehitysversio, ei Tracker tarjoa teknistä tukea ohjelman käyttöön. Sen sijaan toivomme rakentavaa palautetta sovelluksen jatkokehitystä varten. Palautetta Tracker Hunter 6 Wear OS -ohjelman käytöstä voit lähettää tällä lomakkeella.