Siirry käyttämään Tracker Hunter 6 -ohjelmaa nyt

Vanha Tracker Hunter 5 ohjelma on lopettanut toimintansa 20.9.2020. Jatkaaksesi Tracker Hunter -ohjelman käyttöä, lataa käyttöösi uusi Tracker Hunter 6 ohjelma. 

Uusi Tracker Hunter 6 on julkaistu Android- ja iOS-laitteille. Pääset käyttämään uutta ohjelmaa lataamalla sen Google Play– tai AppStore-sovelluskaupasta. Noudata alla olevia ohjeita, jotta tietosi siirtyvät vanhasta ohjelmasta uuteen ohjelmaan. 

Ennen Tracker Hunter 6 -ohjelman käytön aloittamista tee huolellisesti seuraavat asiat: 

  1. Avaa vanha Tracker Hunter 5 -ohjelma ja kirjoita ylös jakonimi ja rekisteröintikoodi talteen. Katso kuvalliset ohjeet, mistä löydät jakonimesi ja rekisteröintikoodisi.
    Huom! Mikäli et voi enää käyttää Tracker Hunter 5 -ohjelmaa, voit jättää välistä tämän vaiheen. Tracker Hunter 6 -ohjelma pyrkii selvittämään rekisteröintikoodisi joka tapauksessa puhelinnumerosi perusteella. Mikäli se ei onnistu, saat rekisteröintikoodisi tietoon ottamalla yhteyden Tracker Tukeen (0600 414 610 (1,98 €/min) ma-pe klo 8-16 tai tuki(a)tracker.fi).
  2. Mene Google Playhin tai AppStoreen, kirjoita hakukenttään Tracker Hunter 6 ja asenna uusi ohjelma mobiililaitteellesi.
  3. Avaa Tracker Hunter 6 ja noudata sen antamia ohjeita kirjautuessa ohjelmaan ensimmäistä kertaa. Jos puhelinnumerollasi löytyy useampi kuin yksi rekisteröintikoodi, valitse koodi, joka sinulla oli käytössäsi vanhassa ohjelmassa, jotta tallentamasi tiedot siirtyvät uuteen ohjelmaan. Huom! Jos ohjelma ei tunnista puhelinnumeroasi ja tiedät rekisteröintikoodisi vanhasta ohjelmasta, voit kirjautua sisään rekisteröintikoodillasi ottamalla kirjautumisen alussa ruksin pois kohdasta ”Automaattinen kirjautuminen”.
  4. Varmista Asetukset > Lisenssit valikosta, että olet ottanut käyttöön saman lisenssin ja jakonimen  jotka olivat käytössäsi vanhassa ohjelmassa. 
  5. Kun Tracker Hunter 6 on toiminnassa, poista puhelimestasi vanha Tracker Hunter 5 sekä puhelimen omista tiedoista kansio, jonka nimi on ”tracker”.

Uuden Tracker Hunter 6 -ohjelman lataaminen ja asentaminen on tarpeen kaikille Tracker-käyttäjille, koska tuki vanhoille ohjelmaversioille on päättynyt.

Lataa Tracker Hunter 6:
Google Play
Appstore

Video-ohjeita päivittyy jatkuvasti Trackerin Youtube-kanavalle
Usein kysytyt kysymykset

TRACKER TUKI PALVELEE

0600 414 610 (1,98 €/min) ma-pe klo 8-16.

Saat yhteyden tukeen myös sähköpostitse osoitteesta tuki(a)tracker.fi