Siirry käyttämään Tracker Hunter 6 -ohjelmaa nyt

Uusi Tracker Hunter 6 on nyt julkaistu Android- ja iOS-laitteille. Pääset käyttämään uutta ohjelmaa lataamalla sen Google Play– tai AppStore-sovelluskaupasta. Noudata alla olevia ohjeita, jotta tietosi siirtyvät vanhasta ohjelmasta uuteen ohjelmaan. 

Vanha Tracker Hunter 5 ohjelma lopettaa toimintansa 20.9.2020. Suosittelemme lataamaan uuden ohjelman käyttöön välittömästi.

Ennen Tracker Hunter 6 -ohjelman käytön aloittamista tee huolellisesti seuraavat asiat: 

  1. Avaa vanha Tracker Hunter 5 ohjelma ja kirjoita ylös jakonimi ja rekisteröintikoodi talteen. Katso kuvalliset ohjeet, mistä löydät jakonimesi ja rekisteröintikoodisi.
  2. Mene Google Playhin tai AppStoreen, kirjoita hakukenttään Tracker Hunter 6 ja asenna uusi ohjelma mobiililaitteellesi.
  3. Avaa Tracker Hunter 6 ja noudata sen antamia ohjeita kirjautuessa ohjelmaan ensimmäistä kertaa. Jos puhelinnumerollasi löytyy useampi kuin yksi rekisteröintikoodi, valitse koodi, joka sinulla oli käytössäsi vanhassa ohjelmassa, jotta tallentamasi tiedot siirtyvät uuteen ohjelmaan.
  4. Varmista Asetukset > Lisenssit valikosta, että olet ottanut käyttöön saman lisenssin ja jakonimen  jotka olivat käytössäsi vanhassa ohjelmassa. 
  5. Kun Tracker Hunter 6 on toiminnassa, poista puhelimestasi vanha Tracker Hunter 5 sekä puhelimen omista tiedoista kansio, jonka nimi on ”tracker”.

Uuden TH6 ohjelman lataaminen ja asentaminen on tarpeen kaikille Tracker-käyttäjille, koska tuki vanhoille ohjelmaversioille on päättynyt.

Lataa Tracker Hunter 6:

Google Play
Appstore

Video-ohjeita päivittyy jatkuvasti Trackerin Youtube-kanavalle
Usein kysytyt kysymykset