Tracker Artemis on saanut odotetun ääninäytteen tilaustoiminnon

Tracker for Android 5.10 ja Tracker Artemis 2.0 SW nyt ladattavissa:

  • Tracker for Android 5.10 on nyt julkaistu ja ladattavissa Google Playsta sekä osoitteessa lataa.tracker.fi.
  • Tracker Artemis 2.0 SW latautuu automaattisesti lähipäivinä porrastetusti laitteisiin.

Edellämainittujen päivitysten myötä Tracker Artemiksen omistajat saavat käyttöönsä uuden ääninäytteen tilaustoiminnon, jonka avulla koiralta voi tilata ääninäytteen ja kuunnella suoraan kartalta. Haukkuäänet näytetään koiran jäljessä, joten tiedät tarkalleen, missä kohdassa maastoa koira on haukkunut. Äänet tallentuvat myös jälkipeleihin, joista ne on mahdollista kuunnella jahdin jälkeen ja jakaa myös kavereille. 

Uusi ääninäytteen nauhoitus on uniikki ominaisuus ja se on saanut hyvän vastaanoton betatestaajien keskuudessa. 

Tracker Artemis 2.0 -päivitys sisältää myös seuraavia muutoksia:

Tracker Artemis: Tilaa ääninäyte koiralta ja kuuntele suoraan kartalta

Tracker Artemis on saanut odotetun ääninäytteen tilaustoiminnon. Tilaa ääninäyte koiralta, kuuntele kartalta, jaa kavereille tai fiilistele jälkipeleissäPäivitä Tracker for Android 5.10. Google Playsta, jotta saat toiminnon käyttöön. Tracker Artemis 2.0 SW latautuu automaattisesti lähipäivinä porrastetuisti laitteisiin.Lisätietoja: https://tracker.fi/suomi/2020/04/tracker-artemis-on-saanut-odotetun-aaninaytteen-tilaustoiminnon/Tilaa oma Tracker Artemis: https://shop.tracker.fi/collections/koirapannat/products/tracker-artemis

Julkaissut Tracker Lauantaina 18. huhtikuuta 2020