Toimitusjohtajan terveiset Tracker-asiakkaille

Arvoisa asiakkaamme,

Elämme poikkeuksellisia aikoja Suomessa ja maailmalla. Nyt jokaisen meistä on tärkeää kantaa oma yhteiskuntavastuumme, sekä tinkimättömillä omilla arjen toimillamme edesauttaa pandemiataistelua.
 
Selviämme tästä kyllä yhdessä ja syksyllä jälleen metsästetään. Tätä ennen virus on kuitenkin selätettävä ja sinä aikana mekin Trackerilla jatkamme työskentelyä, mutta tietyin poikkeusjärjestelyin ja toimintatavoin. Tästä kirjeestä voit lukea enemmän Trackerin valmisteluista tulevaa kautta varten.

Peruuntunut messukausi tuo muutoksia toimintatapoihin
 
Parhaillaan käynnissä oleva koronatilanne on peruuttanut yleisötapahtumat keväältä, jonka myötä myös perinteinen erämessukausi on siirtynyt pääosin vuoteen 2021. Tilanteen johdosta Tracker pyrkii viemään asiakasviestintää entistä voimakkaammin verkkoon kevään 2020 aikana. Julkaisemme huhtikuun alkupuolella uuden verkkokaupan, josta on aiempaa helpompaa hankkia niin koiratutkia kuin lisenssejä ja lisävarusteitakin. Lisäksi vahvistamme viestintäämme verkkosivuilla, sähköpostein ja sosiaalisessa mediassa.
 
Tracker Artemis™ saa ohjelmistopäivityksen
 
Trackerin tulevaan kauteen sisältyy useita parannuksia. Viime vuonna julkaistu Tracker Artemis – tulevaisuuden koiratutka – on saamassa automaattisen päivityksen kevään mittaan, jonka myötä muun muassa paljon toivottu ääninäytteen tilaaminen saadaan asiakaskäyttöön. Lisäksi IoT-verkkoja on testattu jo pitkään ja niille Tracker Artemis saa tuen heti, kun katsotaan verkkojen olevan riittävän valmiit. 

Uusi Android-ohjelma julkaistaan alkukesästä
 
Trackerin ja b-barkin yhteistyön myötä tuotekehitysvoimamme on kasvanut. Vahvistunein yhteisvoimin olemme kehittäneet uutta seurantaohjelmistoa viime syksystä lähtien. Uutta ohjelmaa asiakkaamme pääsevät asentamaan alkukesästä 2020. Uusi ohjelmisto ottaa paljon vaikutteita 2018 uudistetusta Tracker for iOS ohjelmistosta ja tarjoaa uudistetun helppokäyttöisen käyttöliittymän kaikille käyttäjillemme. Tulevaisuudessa Tracker-käyttöliittymät Androidissa, iPhonessa sekä netissä näyttävät samalta ja uuteen ohjelmistoalustaan saadaan kehitettyä kiihtyvällä vauhdilla uusia käyttäjiä hyödyttäviä ominaisuuksia ja palveluita.
  
Tracker-huolto toimii Oulunsalossa koko kevään
 
Laitteita voi huollattaa kevään aikana normaalisti pienin rajoituksin. Pyydämme toimittamaan huollettavat laitteet postitse tai sopimaan laitteen tuomisesta puhelimitse huollon kanssa etukäteen. Toivomme, että asiakkaat sopivat tulostaan etukäteen puhelimitse, jotta voimme minimoida mahdolliset korona-virustartunnat.
 
Pidetään toisistamme hyvää huolta! Tästä selvitään yhdessä!
 
Markus Salmenpohja
Toimitusjohtaja
Tracker Oy

Voit seurata meitä somessa:
Facebook
Instagram

Tilaa uutiskirje, niin pysyt kartalla