tele2 käyttöaika päättyy

Ennen 18.10.2017 ostetuista Tele2-kokeilujakson sim-korteista on loppunut virallinen käyttöaika 18.10.2018. Olemme kuitenkin jatkaneet käyttöaikaa tähän saakka, jotta viimeisilläkin asiakkailla olisi aikaa ostaa lisää käyttöaikaa Tele2-kortilleen. Korttien käyttöaika päättyy lopullisesti 28.2.2019, jonka jälkeen kortit, joihin ei ole ostettu lisää käyttöaikaa, suljetaan.

Voit tarkistaa helposti Tele2-korttisi käyttöajan suoraan Tracker-sovelluksesta menemällä pannan asetuksiin ja valitsemalla kohdan Tele2 M2M, jonka jälkeen näet kortin voimassaoloajan.

Jos haluat jatkaa Tele2-kokeilujakson SIM-kortin käyttöä, suosittelemme hankkimaan jatkoaikaa nyt. Jatkoaikaa Tele2 -sim-kortille voi ostaa hintaan 29€/vuosi Trackerin verkkokaupasta tai jälleenmyyjältä.

Ostettuasi jatkoaikaa verkkokaupasta, saat sähköpostiisi koodin, jonka voit lisätä Tele2-kortille Tracker for Android -sovelluksessa. Huomioi, että sinulla on Tracker for Androidista versio 4.02, muuten jatkoajan lisääminen ei onnistu.

Sovelluksessa pääset lisäämään jatkoajan kohdassa Kohteet -> panta, jossa Tele2-SIM on käytössä -> Tele2 M2M. Syötä sähköpostissa saamasi koodi sovellukseen ja saat SIM-kortille jatkoaikaa taas vuoden eteenpäin.