Tracker ja b-bark yhteistyöhön

Tiedote 03.01.2019

21.12.2018 Belectro Oy ja Tracker Oy ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Belectro Oy:stä tulee Tracker Oy:n tytäryhtiö. Molemmat yhtiöt jatkavat paikannuspalveluidensa ja tuotteiden kehittämistä ja ylläpitoa, eikä järjestely vaikuta kummankaan yhtiön asiakkaiden paikannuspalveluihin.

Sekä Belectron että Trackerin toimitusjohtajat ovat tyytyväisiä sopimuksen syntymisestä. Järjestely vahvistaa molempia yrityksiä ja luo selvän markkinajohtajan pohjoismaisille GSM/GPS -paikannusmarkkinoille. Yhteistyön myötä molemmat yritykset voivat tarjota jatkossa asiakkailleen entistä monipuolisempia ja innovatiivisia paikannuspalveluita.

Tracker Oy ja Belectro Oy ovat osa kasvavaa pohjoismaista Open Air Group AB-konsernia. Konsernin liikevaihto on 25 miljoonaa euroa ja se keskittyy metsästys- ja green outdoor -segmenttien asiakkaiden palvelemiseen.

Markus Salmenpohja
Toimitusjohtaja, Tracker Oy

Pekka Hietalahti
Toimitusjohtaja, Belectro Oy