Tracker for Android 4.0

Uudessa Tracker® for Android 4.0 -sovelluksessa on runsaasti uusia ominaisuuksia.

Jatkossa käyttöönotto on entistäkin helpompaa, olitpa sitten uusi tai vanha käyttäjä. Sovelluksesta löytyy myös uusien Tracker Easy -pantojen lisäystoiminto, jolla esiasennetun pannan voi lisätä nopeasti QR-koodin lukemalla.

Lisäksi sovelluksessa on uutuutena metsästysturvallisuutta lisäävä patentoitu Tracker Safety™ -toiminto, jonka avulla näet kaikki muut lähellä olevat Tracker-käyttäjät kahden kilometrin säteellä anonyymisti.

Muita uusia ominaisuuksia ovat:

  • Etäisyysympyrät valitun kohteen ympärillä.
  • Viiva itsestä kohteeseen valinnaisena ominaisuutena.
  • Oma Riistasta tuotujen alueiden värin vaihtaminen.
  • Seisontahälytys seisoville lintukoirille.
  • Ilmoitus uudesta pantaohjelmistosta.

Päivitä uusi versio Google Playssa