Tracker Easy tekee pannan hankinnasta helppoa

Kauden 2018 uutuus Tracker Easy tekee koirapaikantimen hankinnasta helppoa! Ei enää SIM-kortin asentamista, vaan panta päälle, helppo rekisteröinti ja vaikka välittömästi metsään.

Tracker Easy -pakettiin kuuluu Supra, G1000 tai G500 -koirapaikannin sekä SIM-kortti esiasennettuna. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä uusi pantasi Tracker for Android -sovelluksella lukemalla Tracker Easy -pakkauksen QR-koodi. Ei muuta. Lisäksi tarvitset vain Tracker-vuosilisenssin.

Tracker Easy -paketin pantoihin sisältyy Tele2 IOT -SIM-kortin, joka on voimassa 31.7.2020 saakka. Panta on helppo ottaa käyttöön, sillä SIM-kortti on siihen esiasennettuna. Sinun tarvitsee vain rekisteriöidä uusi pantasi Tracker-sovelluksella lukemalla QR-koodi pantapakkauksen kyljestä. Lisäksi tarvitset vain Tracker-palveluaikaa.

Easy-pannan lisääminen

Hanki Easy