SHHJ:n Metsäpäivä 17.9.

SHHJ:n Juniorimestariottelu 2019 | Pohjois-Karjalan Hirvikoirayhdistys ry

SHHJ järjestää 17.9.2021 jalostustarkastukseen kutsutuille kymmenelle nuorelle harmaa norjanhirvikoiraurokselle ja kymmenelle nuorelle jämtlanninpystykorvaurokselle Metsäpäivän. Metsäpäivä on hirvenhaukkukokeen tyyppinen epävirallinen koe koirille, joissa kutakin koiraa arvostelee yksi jalostusvaliokunnan valitsema Hirv-palkintotuomaripätevyyden omaava tuomari. Metsäpäivässä koirien ominaisuuksia pyritään testaamaan normaalin hirvenhaukkukokeen tyyppisesti, mutta hieman erilaisin tavoittein muun muassa karkotukset pyritään antamaan reilummin kuin yleensä HIRV-kokeissa.

Metsäpäivän Facebook sivu (päivitetään tietoja ja kuvia kisan kulusta)

Kisan tiedote SHHJ:n sivulla

Katso Tracker Hunter ohjelman jälkipelistä nauhoitetut videot tästä