Tarkasta nämä asiat Trackerista ennen hirvimetsälle lähtöä

Kaikki valmiina hirvijahtiin? 

Hirvijahti alkaa koko maassa porrastetusti 2.10. ja 9.10. Kokosimme tarkastuslistan, jonka noudattamisen jälkeen olet valmiina hirvimetsälle. 

  1. Osta lisenssi jo nyt, jos käyttöaika on loppumassa lähiviikkoina. Helpoiten saat lisenssin uusittua suoraan ohjelmassa kohdassa Asetukset -> Lisenssi. Voit ostaa lisenssikoodin myös Trackerin verkkokaupasta tai jälleenmyyjältä. Lisenssi jatkuu vuodella siitä päivästä, mihin vanha loppuu.
  2. Tarkasta, että ohjelmistopäivitykset ovat ajantasalla puhelimessa, tabletissa ja koiratutkassa. Muista myös ladata koiratutka valmiiksi ja tarkastaa sen toimivuus jo kotona.
  3. Onko tutkan SIM-kortilla käyttöaikaa tai saldoa tarpeeksi? Voit ostaa jatkoaikaa/saldoa helposti suoraan Tracker-ohjelmassa pannan asetuksissa, Trackerin verkkokaupasta tai jälleenmyyjältä.
  4. Onko metsästysporukan Tracker-ryhmät ajantasalla? Joko olette tutustuneet uuteen ryhmämuotoiseen ristiinpaikannukseen? Lue ryhmäristiinpaikannuksesta.
  5. Metsästyksenjohtaja! Joko suunnittelet karttapohjia uudella Map Planner -työkalulla? Voit kokeilla Map Planneria täällä.
  6. Tracker Safety on uudistunut. Nyt näet kahden kilometrin säteellä olevat Tracker-, Ultracom- ja bbark-käyttäjät. Uutuutena nyt myös Koira-Safety. Lue lisää Safety-toiminnosta.

Ohjeita ja tukea Tracker-ohjelman käyttöön löydät tukiportaalistamme.