Tracker-eläinvaroitus on uudistunut

Tracker Safety -toimintoperheeseen on tullut uudistettu Tracker-eläinvaroitus (entinen hirvivaroitus). Toiminnolla voit varoittaa muita tienkäyttäjiä eläimestä (koira, hirvi, poro jne.) tiellä. Ominaisuus on tehty yhteistyössä porokello.fi:n kanssa seuraavasti: 

  • Uutuutena myös Porokellon porovaroitukset näkyvät Tracker-ohjelmassa eläinvaroituksina 
  • Tracker-ohjelmasta tehdyt eläinvaroitukset näkyvät useiden autojen navigaattoreiden ja erillisten autonavigaattoreiden lisäksi nyt myös poronhoitoalueella Porokello -sovelluksessa.
  • Eläinvaroituksen teet ohjelmasta Päävalikko (kolme pistettä) > Tämä paikka > Eläin tiellä tähtäimen kohdalla (Huom! Helppo tila täytyy olla kytkettynä pois päältä, jotta eläinvaroituksen voi lisätä. Voit kytkeä helppo tilan pois päältä valikosta Asetukset -> Näyttö)