Valmistaudu jahtikauteen päivittämällä laitteet

Kiihkein metsästyskausi on vasta alkamassa ja nyt on oikea aika laittaa laitteet ja ohjelmistot kuntoon itselle ja koiralle ennen metsään menoa.

  1. Päivitä ohjelma

Päivittämällä uusimman ohjelmaversion varmistat, että saat käyttöösi aina uusimmat ominaisuudet ja toimivan ohjelman. 

Voit päivittää ohjelmiston puhelimesi sovelluskaupassa uusimpaan versioon. Pääset vielä helpommalla, jos kytket Google Playsta tai App Storesta automaattiset ohjelmapäivitykset päälle, jolloin puhelimessasi on automaattisesti aina uusin versio käytössä.

Android:
Avaa Google Play ohjelma, valitse Valikko > Omat sovellukset > Tracker > Päivitä

Iphone:
Avaa App Store, valitse Päivitykset > Tracker > Päivitä

Omistatko vanhemman puhelimen? Huomioithan, että palvelun laadun varmistamiseksi on tuettujen ohjelmistoversioiden listalta karsittu vanhempia ohjelmaversioita. Vanhemmat ohjelmistoversiot eivät enää kytkeydy Tracker Liveen. Tracker for Android toimii puhelimissa, jotka tukevat Android 4.4. -versiota tai tätä uudempia versionumeroita. Voit tarkastaa toimivat ohjelmistoversiot täältä.

2. Tarkasta lisenssin voimassaolo ja hanki lisää käyttöaikaa

Onko lisenssisi voimassa? Tarkastat voimassaolon helposti ohjelmasta:

Hanki lisää käyttöaikaa helposti suoraan puhelimella tai verkkokaupasta. Ostaessasi puhelimella Tracker-ohjelman kautta lisenssikoodi aktivoituu automaattisesti jakonimellesi, eikä sinun tarvitse sitä erikseen lisätä ohjelmaan. Ostamasi lisenssikoodi jatkaa ohjelman voimassaoloa siitä päivästä, mihin edellinen lisenssi loppuu. Et siis häviä päiviä, vaikka päivittäisit lisenssin etukäteen. 

3. Tarkasta pannan päivitykset

Uudet ohjelmistopäivitykset pantoihin on julkaistu. Huolehdi, että myös pannassasi on tuore ohjelmistopäivitys.

Ohjeet pannan päivittämiseen

4. Muista kaveri!

Auta myös kaveria ja huolehdi, että kaikilla on porukassa Tracker-ryhmä käytössä ja luvalliset alueet näkyvissä.