Tiedote koskien ensimmäisen sukupolven Tracker G500 sekä G400i –pantoja

Osassa vanhoja Tracker G500- ja Tracker G400i -pantoja on ilmennyt GPS-moduulin aikaleimaongelma.

Pannan GPS-moduuli ei toimi oikein 7.4.2019 tapahtuneen GPS-järjestelmän viikkokalenterin nollautumisen jälkeen ja laskee muun muassa paikkatiedon iän väärin. GPS-viikkokalenterin nollautuminen tapahtuu 1024 viikon välein. Lisätietoa englanniksi.

Vika voi esiintyä ensimmäisen sukupolven Tracker G500 (tunniste v02.09), G400i (tunniste 02.08) sekä Pointer Pro Magnum (mallimerkintä PM I v02.09)  -laitteissa. Lisäksi aikaleimaongelmallista GPS-moduulia voi olla osassa Super Boazu -paikantimia. 

Voit tarkistaa laitteesi mallin helpoiten laitteen kyljestä tai pantapidäkkeessä olevasta tarrasta.

Huom! Jos laitteesta löytyy merkintä FI, ongelmaa ei ole.

Selvitämme, löytyykö vielä tapa korjata GPS-moduulin ongelma pannan ohjelmapäivityksellä.

Aikataulua tai varmuutta korjauksen löytymiselle ei ole.