Tracker Artemis on Trackerin uusi tulevaisuuden kestävä koiratutka

Tracker Oy julkaisee 26.4.2019 Savon erämessuilla uuden koiratutkamallin. Tracker Artemis on maailman ensimmäinen IoT 4G -teknologiaa hyödyntävä koirapaikannin. Vanhan 2G:n lisäksi pannassa on tuki kahdelle IoT-verkolle. Uudet IoT -teknologiat mahdollistavat tavallista GSM-verkkoa paremman kuuluvuuden vähemmällä virrankulutuksella. Etäpäivitettävä Tracker Artemis on energiatehokas ja tulevaisuuden tekniikalla ladattu koiratutka.

Tracker Artemis sisältää uusitun haukkulaskurin ja etäohjattavat koiran turvallisuutta lisäävät led-valot. Koiratutka on suunniteltu koiran ergonomiaa ajatellen siten, että se on ystävällinen myös ajavien koirien jaloille. 

– IoT-teknologioiden tulemista koirapaikannukseen voidaan verrata datapaikannukseen tuloon 10 vuotta sitten ja Artemis tulee markkinoille juuri oikeaan aikaan operaattoreiden lanseeratessa IoT-verkkojaan Suomessa ja maailmalla, kertoo Trackerin toimitusjohtaja Markus Salmenpohja.

IoT ei sano vielä välttämättä kaikille mitään, mutta parin vuoden kuluttua se on kaikkien huulilla ja tuttua teknologiaa ympäristössämme. Salmenpohjan mukaan Artemis aloittaa uuden aikakauden koirapaikannuksessa ja laitteeseen on ladattuna muutakin tekniikkaa valmiiksi, jota Tracker hyödyntää jatkossakin.

– Artemiksen kehitysprojekti on ollut huikea matka ja siihen kitetytyy Trackerin 42 vuoden osaaminen koirapaikannuksen edelläkävijänä, Salmenpohja hehkuttaa.

Lue lisää