Sim-kortti ei ole päivittynyt. Mikäli sinua ei haittaa, että SIM -kortti lopettaa toimintansa, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

  1. Käynnistä laite ja huolehdi, että siinä on virtaa.
  2. Laitteen tulee olla käynnissä niin kauan, että SIM -kortin etäpäivitys on onnistunut. Etäpäivitystä yritetään automaattisesti ajastetusti, kun laite on päällä. Tracker Super Boazu:n saat pysymään jatkuvasti päällä, kun asetat paikannustiheyden 15 minuutiksi tai sitä tiheämmäksi.
  3. Etäpäivityksen kuluessa laitteen datayhteys katkeaa jopa tunniksi.
  4. Mikäli etäpäivitys ei ole onnistunut 21.3.2023 mennessä tai jos laitteesi ei pysy pitkään päällä:  ota SIM -kortti pois laitteesta, aseta se tavalliseen puhelimeen ja odota kunnes puhelin saa verkkoyhteyden. On suositeltavaa käyttää vanhaa puhelinta, jossa on iso SIM -korttipaikka.
  5. Et saa erillistä ilmoitusta etäpäivityksen onnistumisesta, vaan voit tarkistaa itse päivityksen onnistumisen täältä: https://tracker.fi/travel-sim-tarkastus
    Mikäli etäpäivitys ei ole onnistunut 1.7.2023 mennessä, ilmoitamme varajärjestelystä tracker.fi – sivustolla.

Mikäli haluat vaihtaa paikantimesi uuteen Ultracom Poro GPS -paikantimeen modernilla SIM-kortilla, tarjoamme sinulle nyt vaihdon hintaan 199 € (norm. 285 €, alv.24%). Panta sisältää 1 vuoden käyttöaikaa, uudet paristot ja voit seurata sitä normaalisti Tracker -sovelluksella. Tuotteen löydät verkkokaupastamme https://tracker.fi/tuote/ultracom-poro-gps/ ja voit aktivoida alennuksen ostoskorissa koodilla: REN23
Maksutavaksi käy lasku tai osamaksu ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.