Licence Agreement

SOPIMUSEHDOT

1. Yleistä

1.1. Tämä käyttäjäsopimus sisältää Tracker Oy:n (jäljempänä ”Palvelun tarjoaja”) Tracker-verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. 

1.2. Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Tracker Oy, Kauppiaantie 30, 90460 OULUNSALO, Suomi. 

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.

2. Muutokset

2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun. 

2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään. 

3. Verkkotunnusten luominen

3.1. Käyttäjä luo verkkotunnukset täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin käyttäjä rekisteröityy Trackerin verkkopalvelun käyttäjäksi. 

3.2. Tunnukset voi luoda ainoastaan luonnollinen henkilö.

3.3. Tunnusten luominen on maksutonta. 

3.4. Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä tunnukset.

4. Henkilötiedot ja niiden käyttö

4.1. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, käyttäjätunnus ja salasana. 

4.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille. 

4.3. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. 

4.4. Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla. 

4.5. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa. 

4.6. Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. 

5. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

5.1. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta. 

5.2. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä. 

5.3. Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita ilman huoltajan lupaa. 

5.4. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

5.5. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

6. Riitojen ratkaisu

6.1. Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Oulun käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

Ostoehdot

1. Tilaajan ikä

Tilaajan oltava vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaan tilauksia emme voi ottaa vastaan.

2. Arvonlisävero

Tuotteiden ja toimituskulujen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

3. Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön eli sen pitää olla myyntikelpoisessa kunnossa. Jos tuotteen sinetti on avattu, tuotteen koodi on rekisteröity, jne. ei tuotetta voi palauttaa. Paketin voit jättää asiallisesti pakattuna asiakaspalautuksena postiin ilman postimaksua. Palautuksen yhteyteen tulee liittää omat yhteystiedot, todistus ostosta, sekä pankkiyhteystiedot rahan palautusta varten.

Palautusosoite on:

Tracker Oy
Asiakaspalautus
Kauppiaantie 30
90460 OULUNSALO
Suomi

Huom!

Sähköisillä tuotteilla, kuten lisensseillä ja latauslipukkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

4. Rahapalautukset

Postiennakko: Palautamme rahat ilmoittamallesi pankkitilille 2-3 viikon kuluessa.

Luottokortit: Kun palautus on saapunut varastoomme tehdään hyvitys suoraan Luottokuntaan, jolloin palautus näkyy seuraavassa Luottokunnan laskussa hyvityksenä.

Paytrail: Hyvitämme oston Paytrailin kautta noin 5 arkipäivän kuluessa.
Klarna: Hyvitämme oston Klarnan kautta noin 5 arkipäivän kuluessa.

5. Sopimuksen syntyminen ja tilauksen peruuttaminen

Sitova kauppasopimus syntyy, kun olet suorittanut tilauksesi loppuun. Sinulla on aina oikeus peruuttaa tekemäsi tilaus ennen sen toimitusta tai 14 päivän palautusoikeuden sisällä ylläkuvatuin ehdoin.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

6. Muutokset

Tracker Oy pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja, tuotteiden hintoja ja tuotevalikoimaa ilman erillistä ilmoitusta.

7. Vastuuvapaus ja oikeudet

Ottamalla käyttöön tuotteen sitoudut Tracker Oy:n ilmoittamiin käyttöehtoihin. Seuraavista takuuehdoista selviää kuluttajansuojalain mukaiset takuuehdot, sekä ohjeet, miten toimia tilanteissa, joissa laite tarvitsee toimenpiteitä.

Mikäli laite tarvitsee takuuhuoltoa, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä tuotteen myyjään.

Tracker Oy:llä on oikeus joko kokonaan sulkea tai rajoittaa tuotteeseen liittyvä asiakastili tai vaihtoehtoisesti rajoittaa yksittäisen asiakastilin toimintaa epäillyissä väärinkäytöstapauksissa.

Tracker Oy varaa itselleen oikeuden hinnanmuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta palvelussa.

Tracker Oy ei vastaa päätelaitteiden (matkapuhelimet, tabletit, tietokoneet) ja seurantaohjelmistojen yhteensopivuudesta. Valmistajan ilmoittamat suositukset sekä tuettavuudet voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Laitetta ja ohjelmistoja saa käyttää vain käyttöohjekirjassa mainittuun tarkoitukseen. Takuu ei korvaa väärästä käytöstä tai tuotteen huolimattomasta säilytyksestä aiheutuvia vikoja.

Tracker Oy ei vastaa tuotteen tai siihen liittyvän palvelun häiriöttömästä toiminnasta, eikä korvaa miltään osin tästä aiheutuneita suoria tai epäsuoria vahinkoja tai aiheutuneita kustannuksia.

Takuu

Tuotesivulla tai toimitettaessa tuote, sen laatikossa mainitaan tuotteen mahdollinen takuuaika. Yleensä koirapaikantimien takuu on 2 vuotta ja akulla 6 kuukautta.

Tilauksen mukana tai erikseen sähköpostilla toimitettava ostovahvistus on takuutodistus. Säilytä se koko takuuaika.

Noudata laitteiden käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa vain materiaalivirheet ja normaalikäytössä syntyneet viat. Tarkemmat takuuehdot toimitetaan tuotteen mukana mahdollisesti tulevassa takuutodistuksessa.

Takuu on voimassa vain silloin, kun takuutosite tai muu ostokuitti (josta näkyy tuotteen ostopäivä, tuotteen sarjanumero ja myyjä) esitetään yhdessä viallisen tuotteen kanssa. Valmistaja ja/tai valmistajan valtuuttama huoltoliike voivat kieltäytyä korjaamasta tuotetta, mikäli jokin edellä mainituista tositteista ei ole esitettävissä.

Tämä rajoitettu takuu on voimassa ainoastaan maassa, jossa tuote on ostettu ja edellyttäen, että Tracker Oy on tarkoittanut tuotteen myytäväksi kyseisessä maassa.

Takuu alkaa, kun tuote ensimmäisen kerran myydään loppukäyttäjälle. Tuote koostuu eri osista ja eri osiin/tuotteisiin saattaa kohdistua eri takuuaika: Tracker-paikannuspannan takuuaika on kaksi (2) vuotta tuotteen ostopäivästä lukien. Paikannuspannan akun takuuaika on kuusi (6) kuukautta tuotteen ostopäivästä lukien. Tuotteen mukana toimitetut ohjelmistojen takuu on satakahdeksankymmentä (180) päivää ostopäivästä lukien.