Uusi yhteinen Tracker -sovellus on julkaistu! Kaikkien sovelluksen ladanneiden ja käyttöön ottaneiden kesken arvomme heinäkuun jokainen viikko yhden käyttövalmiin Ultracom R10i Hybrid koiranseurantalaitteen, yhteensä neljä kappaletta. Yhden laitteen arvo on 1269 €. Arvontapäivät ovat 8.7., 15.7., 22.7. ja 29.7.2022. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki heinäkuussa tai sitä aikaisemmin uuden Tracker -sovelluksen ladanneet ja käyttöönottaneet henkilöt. Mitä aikaisemmin lataat, sitä useampaan arvontaan osallistut. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Uusi yhteinen Tracker-sovellus toimii kaikkien Tracker-, Ultracom- ja B-Bark- tuotteiden seurannassa ilman ristiinpaikannuslisenssin tarvetta. Helppokäyttöiseen ja monipuoliseen sovellukseen on yhdistetty edellisten Tracker- ja Ultracom -sovellusten parhaat ominaisuudet. Lataa uusi Tracker sovellus puhelimesi sovelluskaupasta!

Nyt auki myös uudistuneet verkkosivumme, josta löydät sekä Tracker- sarjan ja Ultracom- tuotesarjan koirapaikannuslaitteet www.tracker.fi