Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Avoin työpaikka: Elektroniikka-asentaja Tracker-huoltoon

Haemme erähenkiseen joukkoomme Tracker-huollon henkilöstön avuksi työtä pelkäämätöntä ELEKTRONIIKAN MONIOSAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu laitehuolto, myynti ja asiakaspalvelu sekä varastomiehen toiminnot.

Työntekijältä odotamme kokemusta elektroniikan kokoonpano- tai huoltotyöstä sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Aikaisempi kokemus tuotteistamme, englannin- ja ruotsin kielitaito sekä ”erähenkisyys” katsotaan eduksi.

Mikäli olet kiinnostut työstä ja tunnet sopivasi joukkoomme, tee vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin mika.moilanen(at)tracker.fi, jossa kerrot itsestäsi ja edeltävästä työkokemuksesta sekä palkkatoiveesi.

Työ alkaa 5.6-2017 ja on kestoltaan määräaikainen,  3 – 6kk sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 31.5.2017

Mikäli olet etsimämme henkilö, otamme sinuun yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä Mika Moilaselta, P. 040 5049399

Paikannukseen ja telemetrialaitteisiin erikoistunut Tracker Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi GPS- ja radiopaikantimia eläinten, erityisesti metsästyskoirien paikantamiseen sekä valmistaa matkapuhelimessa toimivia ulkoilusovelluksia kuluttajille.