Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

BlackView B6000, Oukitel K10000 ja Samsung A3 sekä A5 puhelimet kokeilussa

e-ville puhelinten maahantuoja sekä Samsung antoivat Trackerille testikäyttöön viime syksynä muutamia puhelinmalleja. Puhelimet olivat ja ovat edelleen aktiivisessa käytössä niin tuotekehityksen toimesta kuin maastotesteissämme.

Yleiskommenttina testeistä on ollut ilo todeta että kaikki testatut puhelimet soveltuvat jahtikäyttöön Tracker-ohjelmalla hyvin. Emme tässä yhteenvedossa puutu muihin kuin jahtikäyttöön liittyviin ominaisuuksiin. Seuraavassa muutamia tarkempia kokemuksia eri malleista jahtikäytössä Tracker-ohjelmalla:

Blackview B6000

Koekäytössä olleista puhelimista tämä oli ainut iskulta suojattu malli. Lisäksi se on ja vesitiivis. Puhelimessa on voimakasääninen kaiutin ja hyvä kuuluvuus. Sen akunkesto (4500 mAh) on yli jahtipäivän. Pienenä miinuksena kompassinäyttö ei toimi tässä puhelimessa hyvin paikallaan ollessa, ainakaan testiyksilössä se ei ollut luotettava. Muutoin puhelin on mainio, jämerä pakkaus, toki painoltaan ja paksuudeltaan selvästi Samsungin siroja malleja suurempi.

Oukitel K10000

Erinomaista tässä puhelimessa on akunkesto (10000mAh), se kestää useita jahtipäiviä. Puhelin on suurikokoinen ja näyttö on selkeä, suuren akun ja metallikuoren johdosta puhelin on painava. Oukitel K10000 ei ole vesitiivis kuten muut kokeillut mallit. Tässä puhelimesta puuttuu sisäinen kompassi, joten kompassinäyttö toimii vain liikkuessa.

Samsung A3 uusi vesitiivis 2017 malli

Puhelin osoittautui kaikin puolin toimivaksi. Se on vesitiivis mutta ei iskunkestävä. Puhelin on kompaktin kokoinen pienempäänkin käteen. Kokemustemme mukaan akunkesto (2350mAh) on noin jahtipäivän.

Samsung A5 uusi vesitiivis 2017 malli

Tämä on suurinäyttöinen ja tehokas puhelin, joka tuntui kaikin puolin toimivalta. Puhelin on vesitiivis, mutta ei iskunkestävä. Kokemustemme mukaan akunkesto (3000mAh) on noin jahtipäivän.

Vinkki. Jos käytät puhelimen sisäistä kompassia, niin emme suosittele koteloita joissa on luottokortteja tai muuta sähköistä tai metallista puhelimen vieressä. Se voi sekoittaa puhelimen sisäisen kompassin toiminnan. Tracker ohjelmassa sisäistä kompassia käytetään näyttämään kompassinäytöllä suunta koiraan, tai puhelimen asento ilmansuuntaan nähden, kun olet paikallaan ja kääntelet puhelinta. Liikkeellä ollessa suunta otetaan GPS vastaanottimesta.