Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Seuralisenssi 20

Tämä paketti on 20 lisenssin paketti.

UUTUUS KAUDELLE 2017: TRACKER-SEURALISENSSI

Tracker Seuralisenssi™ on kauden 2017 huippu-uutuus, jolla vastataan metsästysseurojen ja passimiesten lisenssikysyntään. Seuralisenssipaketti sisältää 10, 15 tai 20 Tracker 2017 -lisenssiä. Huom! Katsothan alta seuralisenssin ehdot. Tracker 2018 -lisenssillä voit käyttää Tracker for Android ja Tracker Hunter for iPhone -ohjelmia puhelimilla sekä client.tracker.fi-nettikäyttöliittymää tietokoneella, Windows puhelimella tai tableteilla jne.

Tracker 2018 -lisenssit sisältävät: Kaikki Tracker ohjelmien palvelut lukuun ottamatta, Tracker-Ultrapoint ristiinpaikannusta, sekä Ruotsin ja Ranskan maastokarttoja. Lisenssillä voit joko ottaa käyttöön uuden laitteen/käyttäjän tai jatkaa olemassa olevan käyttöaikaa.

Lisenssikoodit toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi, jonka ilmoitat tilauksen yhteydessä. Syötä saamasi koodi puhelimessasi olevaan Tracker-ohjelmaan ja saat käyttöaikaa 12 kk ajan. Mikäli sinulla on jo käyttöaikaa, jatkuu aika 12 kk:lla viimeisestä voimassaolopäivästä eteenpäin. Ellei sinulla vielä ole ohjelmaa ladattuna puhelimeesi, avaa Google Play tai App Store -sovellus ja hae se nimellä "tracker hunter" tai lataa ohjelma täältä: www.tracker.fi/lataa

Seuralisenssi sopii puhelimiin ja tabletteihin, joissa on Android- tai iOS -käyttöjärjestelmä. iOS-käyttöjärjestelmän tulee olla iOS 8.0 tai uudempi, jotta sen on yhteensopiva ohjelmiston kanssa. iOS-käyttöjärjestelmän laitteissa Tracker-ohjelmisto sopii parhaiten passimiehille, jotka haluavat seurata koiran liikkeitä. iOS on rajoitettu viestin lähettämisen suhteen, minkä vuoksi suosittelemme ohjelmiston käyttöön ensisijassa Android-käyttöjärjestelmää.

Seuralisenssin ehdot:

  • Asiakkaan yksilöitävä metsästysseura tai seurue/porukka, jonka käyttöön lisenssit tulevat. 
  • Seuralisenssi on tarkoitettu metsästysseuran, metsästysseurueen tai metsästysporukan jäsenten käyttöön. 
  • Jäseniksi luetaan seuran tai seurueen jäsenet, koejäsenet sekä muut metsästysvieraat, jotka metsästävät seuran tai seurueen kanssa. Jäseniksi katsotaan myös edellisten perheenjäsenet. 
  • Yksi jäsen voi aktivoida paketista yhden tai useamman lisenssin laitteisiinsa. Yksi jäsen voi aktivoida useamman vuoden kerralla. 
  • Seuralisenssin lisenssejä ei saa jälleenmyydä ja markkinoida ilmoitetun seurueen ulkopuolelle! 
  • Väärinkäyttötapauksissa Trackerilla on oikeus yksipuolisesti peruuttaa seuralisenssi osin tai kokonaan. 
  • Seuralisenssin hintaa ei palauteta asiakkaalle väärinkäyttötapauksissa