Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker Hunter 3 - Osta verkkokaupasta

Perhelisenssillä, voidaan hankkia perheen käyttöön kerralla 3 kpl Tracker lisenssiä, eli käyttöoikeutta hintaan 139€ norm 69€/kpl.

Perhelisenssi on tarkoitettu samassa taloudessa pysyvästi asuvien käyttöön, jokainen lisenssi eri laitteeseen.

HUOM!: Tällä ohjelmalla karttoja ei voi ladata enää palvelimelta helmikuun 2016 lopun jälkeen. Jo ladatut kartat säilyvät kuitenkin muistikortilla ja ohjelma toimii niitä käyttäen normaalisti.
Muistikortin särkymisen varalle, voit halutessasi ottaa varmuuskopion muistikortista Nokian omilla työkaluilla.
Tätä ohjelmaa suorittavien puhelinten (Symbian) valmistus on loppunut vuonna 2012 ja Nokia lopettaa kyseisten käyttöjärjestelmien tukitoiminnot 2016.

Tracker Hunter 3 -ohjelmassa voimassa olevan lisenssin voi siirtää Tracker for AndroidTracker Hunter for iPhone tai Tracker Nettikäyttöliittymään.
Kun em. ohjelma asennetaan Tracker Hunter 3:n käytössä olevalla rekisteröintikoodilla, siirtyvät mukana myös jakonimi ja talletetut kohteet.

1 vuosi ohjelman käyttöaikaa Perhelisenssi (3 x 1 vuosi)
Rekisteröinti Kyllä Kyllä
Aktivointi Kyllä Kyllä
Sovellus 1 vuosi 3 x 1 vuosi
Tracker Live -palvelu
1 vuosi
3 x 1 vuosi
Kansallisten maastokarttojen rajoittamaton lataus
Pro Maps for
Karttaruutuja
0
0
Telematic Proxy
1 vuosi
-
Hinta 69,00 € 139,00 €