Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker TTA-310i ja -ia GPS-panta

Tracker TTA-310ia on varmatoiminen GPS-panta vaativaan jahtikäyttöön, Tracker G400 -mallia edeltänyt koirapaikannuksen pioneeri.

SuperSense GPS-moduulin ja muutenkin hiotun elektroniikan ansiosta pannan paikannusherkkyys loistava. Akku kestää jopa 2 vrk normaalikäytössä. Pannassa on parannettu virtakytkimen toimintaa minkä ansiosta se ei voi sammua vahingossa. Pannastata löytyy haukkulaskuri ja -hälytys. Säädettävä haukkulaskuri kertoo jokaisen paikkatiedon yhteydessä koiran haukkutiheyden. Pannassa on myös säädettävä hälytys koiran haukun alkamiselle ja päättymiselle.

Trackerin Koira GPS -pannoissa  kaikki tarvittavat osat on onnistuttu puristamaan tiiviiseen pakettiin koiran kaulan alle. Lisäksi se on jopa kymmeniä prosentteja kilpailijoitaan kevyempi ja pienempi. Ankarissa oloissa käytettävältä ?koiratutkalta? vaaditaan kestävyyttä. Siksi Tracker TTA-310i:n lähetin on rakennettu iskunkestävään ja vesitiiviiseen koteloon. Jokaisen pannan vesitiiviys testataan tyhjiössä sekä 10 metrin vesisyvyyttä vastaavassa ilmanpainetestissä. Pannan akku kestää aktiivikäytössä 2-3 vuotta. Vaihto käy nopeasti ja edullisesti valtuutetuissa huoltoliikkeissä. Samalla toiminta tarkistetaan ja tarvittaessa asennetaan uudet päivitykset.

 Tracker TTA-310i -pannassa on mainittujen ominaisuuksien lisäksi paikannus, seuranta, alueseuranta ja tehonsäästötoiminto. Koiralta tuleva paikkatieto avataan Tracker Hunter -sovelluksessa, jossa koiran paikka näkyy tarkalla maastokartalla. Lisäksi ilmenee koiran nopeus, kulkusuunta ja etäisyys. Myös paikkatiedon ikä, pannan akun varaus ja koiran paikkatiedoista piirtyvä kulkujälki näkyvät näytössä. Pantaan soittamalla voit analysoida koiran työskentelyä. Herkkä mikrofoni välittää tietoa jahdin kulusta. Äänistä voit päätellä mitä koira tekee -- maastossa tiellä, tai vedessä.

Panta on heti käyttövalmis. Mukana on valitsemasi GSM-liittymä, laturi ja akku. Hankkiessasi pannan Tracker Store -liikkeestä saat pannalle vaihtotakuun jahtikauden loppuun. Tarjouslaitteilla takuu 1 vuosi, akulla 6 kk

Panta on luotettava. Testikoirina ovat olleet pääosin ajokoirat. Alati liikkuva ajokoira on vaativin koira GPS:n kannalta, ja jos panta toimii ajokilla niin se toimii kaikilla koirilla.