Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker G500FI Black Magnum

Testatusti ylivoimainen kuuluvuus

Tracker G500FI Black Magnum on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, Trackerin paras pelkkään GSM teknologiaan perustuva paikannuspanta. Sen isoveljessä Tracker G1000:ssaon GSM:n lisäksi myös 3G.

Tracker G500FI Black Magnum oli ilmestyessään kaikkien aikojen paras Tracker GPS -paikannin. Se sisltää uusimman teknologian ja innovatiiviset ominaisuudet. Se:

  • Pitää paikan tarkasti kartalla - Glonass tuella varustetun A-GPS-vastaanottimen ansiosta G500 Black Magnum pitää paikkansa entistäkin varmemmin.
  • GSM-kuuluvuus huippuluokkaa - Erinomainen kuuluvuus vaikeissakin olosuhteissa. Antenni jopa tuplasti herkempi G400-malliin verrattuna.
  • Jaksaa, jaksaa - G500FI Black Magnumin akunkesto on vielä parempi kuin sitä edeltänyt G500 malli. Akku kestää helposti vuorokauden ja virransäästötiloissa ongelmitta useita vuorokausia yhtäjaksoista käyttöä.

Tracker G500FI Black Magnim:in kuuluvuus kännykkäverkossa on kaikkien aikojen paras. (Avaa kuuluvuustesti tästä) Kännykkäverkon kuuluvuus salomailla on nykymetsästyksessä olennaista, sillä paikkatieto metsästäjän ja koiran GPS-pannan välillä liikkuu datayhteydellä reaaliajassa kännykkäverkossa. Koirat liikkuvat usein vaikeassa maastossa, jossa GSM-verkon signaali on usein heikko ja datayhteys pätkii. 

G500FI:ssa on jämerät lasikuituvahvisteiset kuoret, se on täysin vesitiivis, ja koiran pantaosassa on kirkas heijastin. Panta näkyy reaaliaikaisesti maastokartalla kännykän Tracker Hunter ja Tracker For Android -maastokarttaohjelmassa sekä client.tracker.fi -nettikäyttöliittymässä.

Tracker G500FI Black Magnumin ominaisuuslista on kattava, mm Koirapilli, jonka ansiosta voit antaa pannalla esim kutsuäänimerkin koiralle, edullisemmat käyttökulut, parempi virranhallinta jne.

Ostaminen jälleenmyyjältä:

Tracker Store -kauppiaat palvelevat teitä ympäri Suomen. Listan jälleenmyyjistä löydät: www.tracker.fi/fi/jalleenmyyjat

Ostaminen verkkokaupasta: 

  • Toimitus sisältää Tracker G500 -koirapaikantimen heijastavaan refleksipantaan valmiiksi kiinnitettynä, pannassa olevan akun, laturin sekä uusitun käyttö- ja asennusohjeen.
  • Jos haluat toimitukseen myös matkapuhelinliittymän, voimme toimittaa pannan TrackerSIM, Soneran, Saunalahden tai DNA:n kortilla.
  • Mikäli haluat valmiiksi tuotteen asennettuna ja toimintatestattuna, tilaa myös Asennuspalvelu

 

Jos et hankkinut asennuspalvelua, tarvittaessa saat tukea käyttöönotossa ja käytössä Tracker asiakastuesta. Yhteystiedot asiakastukeen löydät sivun alaosasta tai Tuki-sivulta.